JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
3 meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen

3 meest kindvriendelijke verre vakantiebestemmingen

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 19-10-2021


Yes, het is weer tijd om een heerlijke kindvriendelijke vakantie voor jouw gezin uit te zoeken. Lekker genieten van de kinderen die zich opperbest vermaken in het zwembad, op het strand of in de speeltuin. Maar wat zijn nu geschikte vakantiebestemmingen met kinderen? En hoe zorg je dat je de bestemming ook voor jezelf leuk houdt? Natuurlijk vind je in Europa talloze kindvriendelijke bestemmingen, maar voor iedereen die een keer op zoek is naar wat anders hebben wij deze blog met kindvriendelijke verre vakanties geschreven. Hierin nemen we je namelijk mee naar tropische vakantiebestemmingen die ook nog eens ideaal zijn met kinderen. Want zo lang je niet aan het hoogseizoen bent gebonden kun je hier maar beter gebruik van maken.

Accommodatie met animatie in Mexico

En dat rijmt niet alleen, maar zorgt er ook voor dat je zelf nét even tijd hebt om dat goede boek uit te lezen. De animatieteams in Mexico zijn er voor kinderen van alle leeftijden, zodat ze hier lekker hun energie kwijtkunnen en vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak geknutseld, doen ze spelletjes in het water of werken ze samen aan een show die vervolgens aan alle ouders wordt getoond. Ook ’s avonds verzorgt het animatieteam vaak vermaak zodat de kids zich geen seconde hoeven te vervelen. Zo wordt Mexico wel een heel aantrekkelijke vakantiebestemming voor een kindvriendelijke verre reis!

Hoteltip: Sandos Caracol Eco Resort****


Kinderen op het strand van Mexico

Tropisch Thailand

Wist je dat ze in Thailand gek zijn op kinderen? Bij een vakantie op deze kindvriendelijke bestemming zal dit vanaf het moment dat je landt direct opvallen. Ze willen de kinderen laten lachen en willen voor ze zorgen, en laat dat nou perfect passen binnen jouw vakantiewensen. Je vindt in Thailand verschillende kindvriendelijke hotels met zelfs speciale ‘happy baby kamers’, waarbij onder andere een buggy, speelgoed en badje zijn inbegrepen. En omdat ze in Thailand als geen ander weten hoe ze moeten masseren kun jij het beste van twee werelden combineren: de kinderen lekker in de kidsclub en jij even tijd voor de wellness.

Hoteltip: Duangjitt Resort****


Kind op vakantie in Thailand

Over de top in Dubai

Dat de relatief nieuwe vakantiebestemming Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten alles over de top doet is je waarschijnlijk wel bekend (hallo indoor skipiste), maar dat ze dit ook doorvertalen naar kindvriendelijke vakanties zal als muziek in je oren klinken. De hotels beschikken vaak over verschillende te gekke zwembaden, een leuke kidsclub en een animatieteam met enthousiaste locals. Ook op het strand vind je fijne aanpassingen voor kinderen en door het kalme water is het hier ideaal om lekker in de zee te spelen.

Hoteltip: Grand Hyatt Dubai*****Kind in zee in Dubai

Dacht jij dat je met kinderen alleen gemakkelijk binnen Europa op vakantie kon? Na het lezen van deze tips over kindervriendelijke verre vakantiebestemmingen is dit verleden tijd! Bekijk gauw ons aanbod heerlijke accommodaties en bereid de kids maar vast voor op een onvergetelijke vakantie.