JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Leukste bestemmingen voor het hele gezin » Prijsvrij.nl

Leukste bestemmingen voor het hele gezin

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 19-10-2021


Waarschijnlijk droomde je er vroeger al van: later als ik groot ben ga ik met mijn eigen partner en kinderen op vakantie. Lekker zelf bepalen waar we heengaan en iets leuks uitzoeken waar de kleintjes net zoveel vakantiepret beleven als ik vroeger. Als dit inderdaad klopt en jij op zoek bent naar de leukste bestemmingen voor het hele gezin dan ben je hier helemaal op de goede plek. Wij hebben namelijk uitgezocht wat de állerleukste bestemmingen zijn waar jij en je gezin een supertijd gaan beleven. Dus verzamel alle gezinsleden en kies gezamenlijk jullie favoriete bestemming.

Lekker actief op Cyprus

Houden jij en je gezin wel van een beetje avontuur tijdens de vakantie? Maar willen jullie ook lekker kunnen genieten aan het zwembad of op het strand? Dan is Cyprus de ideale vakantiebestemming voor jullie. Het hotelpersoneel staat bekend om hun vriendelijkheid en liefde voor kinderen, en dit vind je terug in leuke faciliteiten als een kidsclub, animatieteam en soms zelfs een zwembad met superleuke glijbanen. In de zee kun je prachtig snorkelen, het binnenland leent zich uitstekend voor sportieve uitstapjes en de knusse stadjes maken het plaatje helemaal compleet.

Hoteltip: Constantinou Bros Athena Beach****


Uitzicht op het strand en de zee in Cyprus

Knuffelen met Mickey en Mini

Blijf je liever iets dichterbij huis en combineer je dit graag met een vakantiebestemming waar de kinderen helemaal idolaat van zijn? Dan hebben we het natuurlijk over Disneyland Parijs! Kies voor een heerlijk hotel om tot rust te komen na een gezellig dagje Disneyland en duik even de wellness in terwijl de kinderen een filmpje kijken bij de kidsclub. De hotels bieden vaak een gratis shuttleservice naar het park aan, zodat je de perfecte combinatie van pretparkplezier en rust te pakken hebt.

Hoteltip: Dream Castle Fabulous Hotels Group****



Het kasteel in Disneyland Parijs 

Laat je in de watten leggen in Griekenland

Een ander land dat niet op het lijstje met leukste bestemming voor het hele gezin mag ontbreken is Griekenland. Niet alleen is hier het klimaat perfect voor een heerlijke vakantie met veel waterpret, maar je vindt er ook speciale family resorts. Hier vind je bijvoorbeeld kinderbaden, speeltuinen en een kidsclub. Kortom: alles wat de kids nodig hebben voor een onvergetelijke vakantie. Je vindt deze family resorts in bijvoorbeeld Kos-Stad en op Rhodos.

Hoteltip: Star Beach Village en Waterpark****



De haven van Kos

Hopelijk hebben we geen ruzie veroorzaakt en kunnen jullie unaniem een keuze maken. Mocht dit niet lukken, dan zit er helaas niets anders op dan alle bestemmingen te bezoeken ;-) Wat de keuze ook wordt; we willen je alvast een hele fijne tijd wensen. En met een beetje geluk dromen jouw kinderen ook al van hun eigen gezinsvakantie, later als ze groot zijn…