Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran canaria ×
    • Playa del ingles ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa del ingles

Op zoek naar een goedkope vakantie Playa del Inglés? Last minute Playa del Inglés en all inclusive Playa del Inglés vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Playa del Inglés van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Playa del Inglés te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Playa del Inglés is de meest bekende badplaats van de Canarische Eilanden en daarmee dus ook van Gran Canaria.

Lees meer

Populaire vakanties Playa del ingles

Playa del Inglés - een heerlijke zonbestemming

Je vindt er een levendige boulevard aan het kilometerslange uitgestrekte zandstrand wat geleidelijk afloopt in de helderblauwe zee. Een ideale plek om verschillende watersporten te beoefenen zoals windsurfen, duiken, waterskiën en waterfietsen. Het grootste deel van Playa del Inglés is gelegen aan het prachtige duingebied Dunas Maspalomas wat bekend staat om zijn immense goudgele zandduinen.

Een bruisend uitgaansleven

In het centrum liggen gezellige bars, terrassen, restaurants en diverse winkelcentra zoals het bekende Cita en Kasbah. In deze Centro Comercial, waar de winkels en horeca samenkomen is het vooral te doen in Playa del Inglés. Hierdoor beschikt de badplaats niet over een authentiek centrum met gezellige straatjes. Elke Centro Comercial beschikt over kroegen en bars. De ruime keuze van nachtclubs en discotheken zoals Pacha en Zig-Zag zorgen voor een bruisend uitgaansleven, maar ook voor de gayscene is er genoeg te beleven in deze levendige badplaats. Zij komen vooral samen rondom Centro Comercial Yumbo.