Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran canaria ×
    • Maspalomas ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Maspalomas

Op zoek naar een goedkope vakantie Maspalomas? Last minute Maspalomas en all inclusive Maspalomas vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Maspalomas van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Maspalomas te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Deze badplaats is gelegen in het zuiden van het meest populaire eiland van de Canarische Eilanden, namelijk Gran Canaria.

Lees meer

Populaire vakanties Maspalomas

Maspalomas - de oudste en gezelligste badplaats van Gran Canaria

Deze oudste en zeer gezellige badplaats ligt aan de zuidkust van Gran Canaria en behoort samen met Playa del Inglés en San Agustin tot de toeristische regio 'Costa Canaria'. Het is een uitgestrekte badplaats die bestaat uit meerdere wijken en prachtige brede zandstranden. Las Dunas is een streek in Maspalomas met een uitgestrekt duinenlandschap, hier vind je ook het grootste strand van Maspalomas, Playa de Maspalomas. Dit 7 kilometer lange zandstrand loopt helemaal tot aan Playa del Inglés en is ook voor (kite) surfers een gewilde plek.

Een prachtig duinenlandschap

Ook nudisten worden hier op hun wenken bediend, er is namelijk een groot naakstrand wat je alleen kunt bereiken door een wandeling door de duinen of via het strand. Naast de zandduinen staat Maspalomas ook bekend om de 65 meter hoge vuurtoren 'Faro de Maspalomas'. Verder vind je er enkele winkels, bars, restaurants en is er een mogelijkheid om te golfen.