Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran Canaria ×
    • Maspalomas ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Maspalomas

De badplaats Maspalomas is gelegen in het zuiden van Gran Canaria, het meest populaire eiland van de Canarische Eilanden. Vele zon-, zee- en strandliefhebbers reizen ieder jaar af naar deze zonzekere vakantiebestemming. Maspalomas staat bekend om haar prachtige beroemde zandduinen in het beschermde natuurgebied 'Dunas de Maspalomas'. Vooral bij zonsopgang en -ondergang is het uitzicht hier waanzinnig. Het gehele jaar door is de temperatuur erg aangenaam. In de koudere winter komt de temperatuur overdag zelden onder de 20 graden uit, waardoor het ook een fijne plek is voor overwinteraars. Verblijf in één van de luxe hotels of resorts in Maspalomas en verzeker jezelf van een geslaagde zonvakantie! 

Lees meer

Populaire vakanties Maspalomas

Maspalomas - de oudste & gezelligste badplaats van Gran Canaria

Deze oudste en zeer gezellige badplaats ligt aan de zuidkust van Gran Canaria en behoort samen met Playa del Inglés en San Agustin tot de toeristische regio 'Costa Canaria'. Het is een uitgestrekte badplaats die bestaat uit meerdere wijken en prachtige brede zandstranden. Las Dunas is een streek in Maspalomas met een uitgestrekt duinenlandschap, hier vind je ook het grootste strand van Maspalomas, Playa de Maspalomas. Dit 7 kilometer lange zandstrand loopt helemaal tot aan Playa del Inglés en is ook voor (kite) surfers een gewilde plek.

Een prachtig duinenlandschap

Ook nudisten worden hier op hun wenken bediend, er is namelijk een groot naakstrand wat je alleen kunt bereiken via een wandeling door de duinen of via het strand. Naast de zandduinen staat Maspalomas ook bekend om de 65 meter hoge vuurtoren 'Faro de Maspalomas'. Verder vind je er enkele winkels, bars, restaurants en is er een mogelijkheid om te golfen bij één van de golfbanen in de omgeving.