Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran Canaria ×
    • Maspalomas ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Maspalomas

Liefhebber van zon, strand en zee? Dan is een vakantie naar Maspalomas de vakantie voor jou! De badplaats Maspalomas is gelegen in het zuiden van Gran Canaria, het meest populaire eiland van de Canarische Eilanden. Vele zon-, zee- en strandliefhebbers reizen ieder jaar af naar deze zonzekere vakantiebestemming. Maspalomas staat bekend om haar prachtige beroemde zandduinen in het beschermde natuurgebied 'Dunas de Maspalomas'. Vooral bij zonsopgang en -ondergang is het uitzicht hier waanzinnig. Het gehele jaar door is de temperatuur erg aangenaam. In de koudere winter komt de temperatuur overdag zelden onder de 20 graden uit, waardoor het ook een fijne plek is voor overwinteraars. Verblijf in één van de luxe hotels of resorts in Maspalomas en verzeker jezelf van een geslaagde zonvakantie! 

Lees meer

Populaire vakanties Maspalomas

Vakantie Maspalomas

Maspalomas is de oudste en gezelligste badplaats van Gran Canaria. Gelegen aan de zuidkust van Gran Canaria behoort het samen met Playa del Inglés en San Agustin tot de toeristische regio 'Costa Canaria'. Het is een uitgestrekte badplaats die bestaat uit meerdere wijken en prachtige brede zandstranden.

Las Dunas is een streek in Maspalomas met een uitgestrekt duinenlandschap, hier vind je ook het grootste strand van Maspalomas, Playa de Maspalomas. Dit 7 kilometer lange zandstrand loopt helemaal tot aan Playa del Inglés en is ook voor (kite) surfers een gewilde plek.

Wat te doen op je vakantie in Maspalomas?

Vele zonaanbidders genieten urenlang op het strand bij Maspalomas. Lekker ontspannen, een goed boek lezen of genieten van een heerlijke cocktail. Ook zijn er leuke watersporten te beoefenen. Zo is er ook een kiteschool gevestigd waar je lessen kan nemen om de basis goed onder de knie te krijgen. Ook staat Maspalomas bekend om haar duinlandschap. Waan jezelf in de Sahara tijdens een wandeltocht door dit unieke landschap. 

Naast de zandduinen staat Maspalomas ook bekend om de 65 meter hoge vuurtoren 'Faro de Maspalomas'. Verder vind je er enkele winkels, bars en gezellige restaurantjes. Ook is er de mogelijkheid om een balletje te slaan op één van de golfbanen in de omgeving.

Hotels in Maspalomas

Ben jij op zoek naar een fijne accommodatie in Maspalomas? Dan heb je de keuze uit vele middenklasse hotels en appartementen en luxe resorts. Voor ieder budget is er wel een geschikt hotel te vinden in Maspalomas. Je kan het dan ook zo luxe maken als je zelf wil. Kies voor all inclusive of ga voor lekker voordelig last minute

Voor gezinnen met kinderen zijn er verschillende kindvriendelijke hotels om uit te kiezen. Deze beschikken over uitgebreide faciliteiten en vermaak voor alle leeftijden. Liever met z'n tweeën genieten van alle rust? Kies dan voor een verblijf in een adults only hotel in Maspalomas. 

Heb jij ook zin in een welverdiende zonvakantie? En zie je jezelf al genieten onder de Spaanse zonnestralen? Bekijk dan het uitgebreide aanbod en vlieg de warme zon tegemoet!