Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • La Gomera ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie La Gomera

Op zoek naar een goedkope vakantie La Gomera? Last minute La Gomera en all inclusive La Gomera vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in La Gomera van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie La Gomera te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! La Gomera is één van de Canarische Eilanden en is, op El Hierro na, het kleinst bewoonde eiland.

Lees meer

Populaire vakanties La Gomera

La Gomera - kleinschalig en exclusief

Bij een vakantie naar de Canarische Eilanden denk je in het eerste opzicht misschien niet direct aan La Gomera. Heb je er nog weinig over gehoord of gelezen? Dan kan dat inderdaad kloppen. La Gomera wordt ook wel het "Eiland van de geheimen" genoemd maar biedt waanzinnige opties aan.

 

De kliffen aan de kustlijn bieden een spectaculair uitzicht. Boek een boottour en ontdek ze vanaf het water. Ben je er in het juiste seizoen? Spot dan de walvissen! Ben je een wandelliefhebber? Er zijn kilometers aan wandeltochten, gemaakt van beginners tot experts.

 

De accommodaties op La Gomera zijn er in verschillende soorten en maten. Zoek je iets kleinschaligs welke volledig is gericht op de natuur? Of ben je juist op zoek naar wat meer luxe? Op La Gomera is een prima mix te verkrijgen wat een diversiteit aan bezoekers brengt!

Geniet van de prachtige natuur op La Gomera

La Gomera heeft net als de andere Canarische Eilanden een vulkanische achtergrond. Het nationaal park Garajonay ligt midden op het eiland en behoort tot de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is bekend vanwege de horizontale regen en de mist maakt het extra mysterieus. Het bos is rijk en vol speciale flora en fauna. Een lust voor het oog!