Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran Canaria ×
    • Puerto Rico ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto Rico

Op zoek naar een goedkope vakantie Puerto Rico? Last minute Puerto Rico en all inclusive Puerto Rico vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Puerto Rico van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Puerto Rico te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Puerto Rico is een toeristische kustplaats op de Canarische Eilanden en is gelegen aan de zuidwest kust van het eiland Gran Canaria.

Lees meer

Populaire vakanties Puerto Rico

Puerto Rico - Prachtige stranden tegen de rotskust

Puerto Rico is de populaire badplaats op het zonnigste plekje aan de zuidkust van Gran Canaria en ligt in een beschutte vallei, tegen de rotswanden aan gebouwd. Hierdoor hebben de hotels en appartementen allen een prachtig uitzicht over de baai en het strand. Het is een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van watersport. Je kan er namelijk prima zeilen, surfen, duiken en waterskiën. Vanuit één van de twee jachthavens kun je bovendien uitstapjes maken naar andere leuke dorpjes in de buurt.

 

In Puerto Rico vind je twee heerlijke stranden, één bij het centrum van de badplaats en de ander, Playa de Amadores, vind je in aan aparte baai. Het Amadores strand is wat rustiger en hierdoor ook zeer geschikt voor kinderen. De beiden stranden worden aan elkaar verbonden door een wandelboulevard waar je heerlijk kunt slenteren en een terrasje kunt pakken. Daarnaast zijn er diverse restaurants, bars, winkels en discotheken aanwezig.