Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran Canaria ×
    • Puerto Rico ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto Rico

Heb je zin in een heerlijke zonvakantie? Puerto Rico is een heerlijke badplaats op Gran Canaria waar je optimaal geniet van zon, zee en strand. Puerto Rico heeft twee jachthavens waar je werkelijk je ogen uitkijkt. Hier zijn genoeg restaurants en barretjes te vinden voor een gezellige avond uit. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven zoals een amusementspark, minigolf en gave watersporten. Maak een wandeling over de boulevard en bewonder het Spaanse landschap. Op vakantie met je vrienden naar de Canarische Eilanden? Ga dan bijvoorbeeld jetskiën, duiken of maak een boottocht. Heb je zin gekregen in een vakantie naar Puerto Rico? Lees hieronder nog meer! Bekijk dan snel onze aanbiedingen! 

Lees meer

Populaire vakanties Puerto Rico

Vakantie Puerto Rico 

Alle hotels en appartementen zijn hoog tegen de bergen gebouwd zodat je een prachtig uitzicht hebt op de zee en het strand. Een dag strand is overigens een échte aanrader! Het strand Playa de Amadores is een strand dat kunstmatig is aangemaakt, dat is een ideale plek is voor gezinnen met kinderen. In het water liggen waterspringkussens die zorgen voor eindeloos veel waterpret. Naast de hoofdweg die is gelegen in de bergen, is er een groot winkelcentrum.

Heb je zin gekregen in een hapje eten? Dan zijn er veel heerlijke Spaanse restaurants te vinden. Neem plaats en geniet van het prachtige uitzicht op de voorbij varende boten. Ook worden er regelmatig markten georganiseerd in het centrum, waar heerlijke lokale producten zijn te vinden en waar je leuke souvenirs koopt voor het thuisfront! Heb je nog zin in een avond uit? Dan heb je genoeg keus in veel barretjes en clubs waar je tot vroeg in de ochtend kunt feesten.

Wat te doen voor jong & oud?

Ben je graag actief in je vakantie? Dan heb je genoeg activiteiten te doen in Puerto Rico. Hier heb je veel keus in watersport zoals; jetskiën, snorkelen, duiken of zeilen! Ga diep de zee in en vind alle gekleurde vissen die er maar zijn. Heb je zin om een stuk te wandelen? Ga naar het Palmitos Park en ontdek de natuur van Gran Canaria. Ook voor kinderen zijn er genoeg dingen te doen. Er zijn minigolf banen en ook in het water is er veel te beleven voor kinderen. Zo zijn er leuke waterparken waar je makkelijk een hele dag kan vermaken. 

Puerto Rico: Beste reistijd & klimaat 

Wanneer kan je als beste reizen naar Puerto Rico? Dat is in de maanden van april t/m december. De temperatuur is gemiddeld 24 graden en het water is ongeveer 20 graden. De ideale temperaturen voor een heerlijke zonvakantie waarbij je eindeloos kan relaxen op het strand. Heb je nu ook zin gekregen in vakantie naar Puerto Rico?