Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran Canaria ×
    • Meloneras ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Meloneras

Ben jij toe aan een luxe en ontspannen zonvakantie? Dan ben tijdens je vakantie in Meloneras op het Spaanse eiland Gran Canaria aan het juiste adres! Dit eiland maakt deel uit van de Canarische Eilanden groep. Meloneras heeft een perfecte ligging dichtbij het welbekende Maspalomas en Playa del Inglés. Meloneras is hip en stijlvol door de overvloed aan luxe resorts. Maak een heerlijke wandeling op de boulevard of ga culinair genieten bij de strandbars en grillrestaurants langs het water. Ben jij een échte shopliefhebber? Dan vermaak jij je uren in de parfumeries, hippe boetiekjes en exclusieve winkeltjes. Een andere must-see is de Faro de Maspalomas, een vuurtoren uit 1890, waar je een prachtige zonsondergang kan bewonderen. Zo is Meloneras de perfecte bestemming voor een romantische vakantie met jouw geliefde óf een ontspannen vakantie met jouw beste vriend of vriendin!

Lees meer

Populaire vakanties Meloneras

Vakantie Meloneras: geniet van de mondaine badplaats

Meloneras is ontstaan als een chique wijk van de bekende badplaats Maspalomas, maar is inmiddels uitgegroeid tot een op zichzelf staande badplaats waar klasse en luxe de boventoon voeren. Deze moderne urbanisatie bestaat uit prachtige weelderige vier- en vijfsterrenhotels, veelal met all inclusive verzorging.

Vakantie naar Meloneras: Luxe, hip en exclusief

Alle faciliteiten in Meloneras zijn ingericht op het hoogste segment van de bevolking en alles ademt dan ook luxe uit. Zo vind je er naast de hippe boetiekjes en exclusieve winkeltjes bijvoorbeeld filialen van alle bekende designermerken, juweliers, een casino en niet te vergeten een 18-holes golfbaan. Daarnaast beschikt Meloneras over zeer goede restaurants met een internationale kaart. Het is een bestemming voor de vakantieganger die wat meer te besteden heeft en daarnaast komen er ook veel pasgetrouwde stellen die hier hun huwelijksreis vieren. Feestvierders zul je hier dan ook niet aantreffen.

Geniet tijdens je vakantie in Meloneras van de Heerlijke wandelboulevard 

Het kunstmatig aangelegde strand van Meloneras loopt naadloos over in de zandduinen van Maspalomas en is erg ruim. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geen plaats hebt om te liggen. De mooie wandelboulevard met daarin het winkelcentrum Varadero begint bij de vuurtoren El Faro en loopt tot aan de golfbaan.