Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Canarische Eilanden ×
  • Gran Canaria ×
  • Puerto De Mogan ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto De Mogan

Puerto de Mogán is het kleurrijke badplaatsje in Gran Canaria, een van de populairste Canarische Eilanden. Het is een pittoresk vissersdorpje met een kleurrijke haven en traditionele vissersboten. De gezellige smalle straatjes zijn versierd met bloemen en de grachten zijn verbonden met bruggen. Toerisme is hier aan het opkomen, dus als je er snel bij bent kun je het reeds onontdekte stadje nog zonder al te veel massatoerisme aantreffen! Loop door de stad die ook wel het Klein Venetië wordt genoemd met straatjes verbonden door water en bruggetjes. Je kunt leuk wandelen over de boulevard, relaxen op het strand, dineren bij zonsondergang of historische kerken bezoeken. Je kunt zelfs een tochtje op een onderzeeboot doen en de bekende vuurtoren van Puerto de Mogán bekijken. Een perfecte dagtrip!

Lees meer

Populaire vakanties Puerto De Mogan

De bezienswaardigheden van Puerto de Mogán

De stad heeft een zandstrand, Playa de Mogán waar je kunt genieten van de Spaanse zon. In de buurt ligt ook het strand van Playa Taurito, een mooi strand met kliffen op de achtergrond. Wist je dat je zelfs op een onderzeeboot mee kan voor een tochtje onder water of mee kan met een vissersboot om zelf vis te vangen? Voor de cultuurliefhebbers is er een historische kerk en een vindplaats met archeologische opgravingen.

Er hangt een romantische sfeer in Puerto de Mogán door de gekleurde huizen, smalle straatjes en leuke boetiekjes. Wandel met je lief over de boulevard en dineer in één van de lekkere restaurantjes bij zonsondergang. Er is genoeg diversiteit in dit leuke stadje!

Klimaat en bereikbaarheid

Gran Canaria heeft een subtropisch klimaat, met maar liefst 320 dagen zon per jaar, waardoor het een goede keuze is voor een zomer- of winterbestemming. Puerto de Mogán ligt in het westen van het eiland en in de zomermaanden is er vrijwel geen kans op regen en is het er het warmst.

Het ligt er natuurlijk aan waar je in Gran Canaria verblijft, maar de stad is goed te bereiken met een auto of een scooter. Tip: op vrijdagmorgen is er een grote markt op de visserskade, waar je heerlijke verse vis kunt scoren.

Blog

 • Foto
  Puerto de Mogán: ook wel klein Venetië
  04 februari 2021

  Puerto de Mogán staat bekend om haar romantische uitstraling en wordt ook wel het Klein Venetië van Gran Canaria genoemd. Benieuwd naar de highlights van deze leuke plaats? Je leest ze allemaal in deze blog!

  Puerto de Mogán: ook wel klein Venetië