Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Fuerteventura

Op zoek naar een goedkope vakantie Fuerteventura? Last minute Fuerteventura en all inclusive Fuerteventura vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen op Fuerteventura van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Fuerteventura te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Fuerteventura is één van de Canarische Eilanden en heeft een woestijnlandschap met zachte heuvels en uitgestrekte vlaktes.

Lees meer

Populaire vakanties Fuerteventura

Fuerteventura - Tropisch eiland in de Atlantische Oceaan

Fuerteventura wordt vanwege het geringe groen ook wel eens gekscherend een stuk woestijn in de Atlantische Oceaan genoemd. Echter staat Fuerteventura ook bekend om zijn lange, witte stranden. Langs de gehele kust vind je gouden zandstranden en helderblauw water en is het eiland erg geliefd bij windsurfers. Alleen in de zomermaanden vind je er toeristen. Maar natuurlijk heeft dit Canarische Eiland je nog veel meer te bieden tijdens je vakantie, zoals mooie natuurparken met bijzondere planten, prachtige dorpjes en sfeervolle steden. Fuerteventura is daarnaast ook geschikt voor een duikvakantie, gezien de mooie duikspots rondom het eiland en het heldere water. Er waait praktisch altijd een lekkere wind waardoor het niet te warm wordt. Hierdoor zijn er veel watersporten te beoefenen zoals windsurfen, catamaranzeilen, kitesurfen en golfsurfen.

Enkele badplaatsen met levendige uitgaanscentra zijn: Caleta de Fuste, Costa Calma en Jandía. Maar de meeste trekken toch naar Puerto del Rosario, de hoofdstad van het eiland. Ook voor kinderen heeft het eiland genoeg te bieden, zoals een waterpark en een dieren- en plantenpark. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ook ophalen in bijvoorbeeld de Iglesia de Santa Maria, en de gezellige marktjes die zo nu en dan gehouden worden. Kortom, Fuerteventura heeft alle ingrediënten om eenieder een geweldige vakantie te bieden.