Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Fuerteventura

Fuerteventura is één van de Canarische Eilanden en heeft een woestijnlandschap met zachte heuvels en uitgestrekte vlaktes. Dit eiland heeft naast de prachtige natuur ook veel heerlijke zandstranden te bieden. Lange, uitgestrekte stranden die uitlopen in kraakhelder water. Ideaal om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken terwijl je snorkelt of duikt. Voor de actieve reiziger zijn er ook diverse plekken waar je goed kunt windsurfen of zeilen. 's Avonds kun je op zoek gaan naar een lekker restaurantje in een van de pittoreske stadjes. Typische Spaanse gerechten zoals paella zul je hier genoeg vinden. Genoeg redenen dus om aan dit eiland een bezoekje te brengen. Zie jij jezelf al in de helderblauwe zee dobberen?

Lees meer

Populaire vakanties Fuerteventura

Fuerteventura - Tropisch eiland in de Atlantische Oceaan

Fuerteventura wordt vanwege het geringe groen ook wel eens gekscherend een stuk woestijn in de Atlantische Oceaan genoemd. Echter staat Fuerteventura ook bekend om zijn lange, witte stranden. Langs de gehele kust vind je gouden zandstranden en helderblauw water en is het eiland erg geliefd bij windsurfers. Alleen in de zomermaanden vind je er toeristen. Maar natuurlijk heeft dit Canarische Eiland je nog veel meer te bieden tijdens je vakantie, zoals mooie natuurparken met bijzondere planten, prachtige dorpjes en sfeervolle steden. Fuerteventura is daarnaast ook geschikt voor een duikvakantie, gezien de mooie duikspots rondom het eiland en het heldere water. Er waait praktisch altijd een lekkere wind waardoor het niet te warm wordt. Hierdoor zijn er veel watersporten te beoefenen zoals windsurfen, catamaranzeilen, kitesurfen en golfsurfen.

Badplaatsen op Fuerteventura

Enkele badplaatsen met levendige uitgaanscentra zijn: Caleta de Fuste, Costa Calma en Jandía. Maar de meeste trekken toch naar Puerto del Rosario, de hoofdstad van het eiland. Ook voor kinderen heeft het eiland genoeg te bieden, zoals een waterpark en een dieren- en plantenpark. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ook ophalen in bijvoorbeeld de Iglesia de Santa Maria, en de gezellige marktjes die zo nu en dan gehouden worden. Kortom, Fuerteventura heeft alle ingrediënten om eenieder een geweldige vakantie te bieden.