JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Reisadvies Dominicaanse Republiek » Maatregelen voor toeristen » Prijsvrij.nl

Reisadvies voor de Dominicaanse Republiek

Voor het laatst bijgewerkt op 3-7-2020

Wil jij op vakantie naar de Dominicaanse Republiek? Bekijk dan snel de laatste corona maatregelen en reisadviezen. Op deze pagina - die wij dagelijks updaten - proberen wij je op de hoogte te stellen van het laatste nieuws. 

Actueel:

Op dit moment geldt er een oranje reisadvies voor de Dominicaanse Republiek. Er gaan langzaam steeds meer - voornamelijk Europeese - landen open, maar vooralsnog is er geen nieuws over de Dominicaanse Republiek. 

Op meerdere sites wordt gemeld dat de Dominicaanse Republiek vanaf 1 juli weer toeristen wil ontvangen. Alleen kun je nog niet afreizen vanwege het negatieve reisadvies vanuit de Nederlandse overheid. Het is dus afwachten tot de Nederlandse overheid het reisadvies aanpast. Zodra er meer bekend is over het reisadvies van de Dominicaanse Republiek, lees je er op deze pagina meer over.

Meer weten?

Corona-voucher

Lees hier meer over hoe je kan boeken met de corona-voucher.

 

Nederland Wereldwijd

Check de laatste updates van het Ministerie van Buitenlandse zaken

 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over geboekte vakanties

Prijsvrij doet er alles aan om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden, maar door de snelle veranderingen van de regels kunnen onjuistheden voorkomen. Prijsvrij is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden. Check altijd voor reservering en vertrek het actuele reisadvies op de website: Nederland Wereldwijd.