Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Dominicaanse Republiek ×
    • Oostkust ×
    • Punta Cana ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Punta Cana

Punta Cana is the place to be voor een heerlijke strandvakantie! Deze populaire badplaats ligt aan de Oostkust van de Dominicaanse Republiek. Het parelwitte zandstrand, de wuivende palmbomen en de indrukwekkende turquoise blauwe zee laten menig hart sneller kloppen. Niet voor niets behoort dit strand tot één van de mooiste ter wereld. In de omgeving van Punta Cana zijn leuke excursies te ondernemen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het eiland Saona of ontdek de prachtige onderwaterwereld. In de meeste hotels & resorts verblijf je ook nog eens op basis van All Inclusive: optimaal genieten dus! In combinatie met de heerlijke temperaturen en veel zon, ben je dan ook snel verzekerd van een geweldige vakantie in Punta Cana.

Lees meer

Populaire vakanties Punta Cana

Strandvakantie Punta Cana

Punta Cana staat bekend om zijn prachtige exotische parelwitte zandstranden. In contrast met de turquoise Caribische zee en de karakteristieke palmbomen is dit een absoluut plaatje! Door de uitzonderlijke schoonheid is Punta Cana uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming. Niet alleen bij toeristen, maar ook bij de Dominicanen zelf is het één van de meest favoriete toeristische plaatsen in de Dominicaanse Republiek. 

Beste reistijd naar Punta Cana

De beste tijd van het jaar om op vakantie te gaan in Punta Cana is tijdens het droge seizoen van december tot en met april. De gemiddelde temperaturen variëren dan van 25 tot 35 graden en er staat vaak een heerlijk verkoelend briesje. In de overige maanden is er meer kans op neerslag. Desondanks zijn de temperaturen in deze periode ook erg aangenaam, alleen voelt het iets warmer en vochtiger. 

In het hele Caribische gebied is er kans op orkanen tijdens het regenseizoen. In Punta Cana is de kans op orkanen echter een stuk kleiner. Dit komt doordat Punta Cana in het oosten ligt en omringd is met andere eilanden. Deze schermen het gebied als het ware af voor orkaanactiviteit vanuit het oosten. Wil je echter verzekerd zijn van zo min mogelijk regen? Dan kan je het beste op vakantie gaan naar Punta Cana in het droge seizoen. 

Punta Cana: tips & excursies 

Punta Cana staat bekend als strandbestemming. Verken ook zeker de rest van het eiland! Er is hier namelijk van alles te beleven, zoals diepzeeduiken, paardrijden en vissen. Maak een bootexcursie naar het eiland Catalina of ga zwemmen aan het Bayahibe strand. In La Otra Banda kun je heerlijk wandelen en de kleurrijke Creoolse huizen bewonderen.

Bezoek ook het prachtige eiland Saona, een Nationaal Park waar de schildpadden en zeevogels beschutting zoeken. Hier vind je mooie, parelwitte stranden en kan je zeesterren spotten!