Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Dominicaanse Republiek ×
    • Oostkust ×
    • Punta cana ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Punta cana

Op zoek naar een goedkope vakantie Punta Cana? Last minute Punta Cana en all inclusive Punta Cana vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Punta Cana van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Punta Cana te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Punta Cana is een stad aan de Oostkust van de Dominicaanse Republiek.

Lees meer

Populaire vakanties Punta cana

Punta Cana - Parel aan de Oostkust

Punta Cana staat bekend om zijn prachtige exotische parelwitte zandstranden. In contrast met de turquooise Caribische zee en de karakteristieke palmbomen is dit een absoluut plaatje. Door de uitzonderlijke schoonheid kent deze badplaats veel toerisme en daarnaast is het één van de favoriete toeristische plaatsen van de Dominicanen.

 

De beste tijd van het jaar om op vakantie te gaan in Punta Cana is tijdens het droge seizoen van december tot en met april. De gemiddelde temperaturen variëren van 25 tot 35 graden Celsius en er staat vaak een heerlijk verkoelend briesje. Het natte seizoen start in mei en loopt tot en met november. De kans dat er neerslag valt is niet alleen een stuk groter, het is in deze periode ook erg warm en vochtig. Bovendien is de kans op orkanen in deze periode ook aanwezig.

 

Verken ook zeker de rest van het eiland. Er is hier namelijk van alles te doen, zoals diepzeeduiken, paardrijden en hengelen. Maak ook een bootexcursie naar het eiland Catalina of ga zwemmen aan het Bayahibestrand zijn mogelijkheden. In La Otra Banda kun je heerlijk wandelen en er de kleurrijke Creoolse huizen bewonderen. Bezoek ook het prachtige Saona eiland, een Nationaal Park waar de schildpadden en zeevogels beschutting zoeken.