Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Dominicaanse Republiek ×
    • Oostkust ×
    • Bavaro ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Bavaro is dé zonbestemming van de Dominicaanse Republiek. Nergens anders zijn de stranden zo wit of is het water zo helder. In deze regio gelegen aan de Oostkust is het altijd zomer, met temperaturen vanaf 26 graden. Het is de ideale bestemming om volledig tot rust te komen en de Nederlandse regen en kou te vergeten. En waar lukt dat nou beter dan op de beach? Ga je naar Bavaro, dan ga je naar het strand. De kust is kilometerslang en overal even mooi: zachte zandstranden, wuivende palmbomen en een blauwe lucht. Dit is wat mensen bedoelen als ze het over een ‘bountystrand’ hebben. De meeste resorts liggen aan zee, waardoor je gemakkelijk van en naar het strand loopt. Vaak staan de strandbedjes en de parasols al klaar, dus je kunt gelijk neerploffen. Wil je tussen de middag een siësta doen? Dan ben je zo weer terug in het hotel!

Lees meer

Populaire vakanties Bavaro

Onbeperkt genieten in Bavaro

Bavaro is volledig gefocust op rust en comfort. Daarom vind je er de meest luxe accommodaties, waaronder all inclusive resorts. Je betaalt een vast bedrag en kunt daarna eten en drinken wat je wil. ‘s Middags lunchen met verse vis, de avond inluiden met een cocktail: het kan allemaal. En het fijne is: je krijgt geen rekening!

Honeymoon in Bavaro

Bavaro heeft een enorme aantrekkingskracht op stellen. Vooral voor degenen die wat extra romantiek zoeken. Het is chiquer dan de Canarische Eilanden en betaalbaarder dan de Malediven.

Er zijn zelfs hotels die volledig zijn ingericht voor stellen. De zogeheten ‘adult only’ accommodaties. Hier heb je geen last van schreeuwende kinderen of joelende tieners. Als kers op de taart kun je een bruidssuite boeken. Deze vakantie vergeet je nooit weer!

Bekijk resorts en luxe hotels

Zie jij jezelf al liggen aan de stranden van Bavaro? Dan ben je precies op de juiste plek, want wij selecteren de beste deals voor jou. Zodat je optimaal kunt genieten voor een goede prijs.