Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Dominicaanse Republiek ×
    • Zuidkust ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

De zuidkust van de Dominicaanse Republiek, waar parelwitte stranden en helder blauw water overheersen. Met een gemoedelijke en rustige sfeer krijg je een inkijkje in het heerlijke Caraïbische leven. De hoofdstad Santo Domingo is een levendig vissersdorp waar je aan het eind van de dag talloze bootjes terug de haven in kunt zien varen. Deze lossen de meest verse vis waar door de lokale restaurants heerlijke gerechten mee bereid worden. Je geniet over de gehele zuidkust van de heerlijkste accommodaties. Ga er samen met je partner op uit en verblijf in een ‘adults-only’ accommodatie. Of kies juist een heerlijk resort met een kidsclub waar de kinderen zich dagen kunnen vermaken.

Lees meer

Populaire vakanties Zuidkust

Strandvakantie zuidkust van de Dominicaanse Republiek

Wat je aan de gehele zuidkust vindt zijn eindeloze zandstranden, wuivende palmbomen en zeer vriendelijke locals. Er zijn genoeg mooie plekken om te bezoeken. De wat kleinere dorpjes Bayahibe, Boca Chica en La Romana zijn met hun pittoreske sfeer heerlijke plekken om tot rust te komen. 

De natuur aan de zuidkust

Er zijn talloze nationale parken, bosreservaten en natuurmonumenten te vinden aan de zuidkust van de Dominicaanse Republiek. Het land is het meest bio-diverse land van de hele Caraïben. Natuurliefhebbers vullen gemakkelijk de dagen met prachtige wandelingen door deze schitterende natuur. 

Beste reistijd: zuidkust Dominicaanse Republiek

Wanneer je aan dit pareltje in de Caraïbische Zee denkt, dan spelen zonneschijn en heerlijk warme temperaturen de hoofdrol. De gemiddelde temperatuur is er 28 graden, en die van het water is 26 graden. Zo kun je hier het gehele jaar door perfect op een luchtbedje tot rust komen.
 

Ben je toe aan zon, rust en een heerlijke gemoedelijke sfeer? Dan is de zuidkust van de Dominicaanse Republiek de perfecte vakantiebestemming. Hier geniet je het hele jaar van heerlijk zomerse temperaturen en zonneschijn.