Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Dominicaanse Republiek ×
    • Zuidkust ×
    • Bayahibe ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Herken jij ze nog? Die typische ansichtkaarten met witte zandstranden, mooie groene palmbomen en een heldere turquoise blauwe zee? Dan ben je in het tropische Bayahibe op de juiste plek! Deze sfeervolle badplaats aan de Zuidkust van de Dominicaanse Republiek is het ultieme paradijs voor zon- en strandliefhebbers. Naast zonnen op de heerlijke bounty stranden kan je hier ook goed snorkelen en duiken! Bij het Dominicus strand spot je vele kleurrijke vissen. Ook kan je een van de verschillende onderwatergrotten ontdekken of gaan duiken bij het scheepswrak van St. George. De mooie All Inclusive resorts in Bayahibe staan garant voor een zorgeloze vakantie. En het gehele jaar door is het hier lekker warm, 100% genieten dus!

Lees meer

Populaire vakanties Bayahibe

Wat te doen in Bayahibe?

Bayahibe is een authentieke badplaats aan de zuidoostkust van de Dominicaanse Republiek en is een heerlijke bestemming voor een ontspannen zonvakantie. Het is een typisch vissersplaatsje met een sfeervol haventje en een aantal restaurantjes.

Vanuit het dorp vertrekken er dagelijks catamarans en speedboten naar het adembenemende eiland Isla Saona. Isla Saona behoort tot het Parque Nacional de Este en ligt midden in de Caribische Zee. Hierdoor is het zeewater extra helder en kan je hier gemakkelijk zeesterren spotten! Op het eiland is het lekker rustig. Je kan dus gemakkelijk een ongerept stukje strand opzoeken om lekker te luieren. Boek je een excursie dan is er vaak ook een lunch op het eiland inclusief! 

De temperatuur in Bayahibe

Bayahibe kent een tropisch klimaat. Het gehele jaar door ligt de temperatuur gemiddeld op zo'n 31 graden. De beste reistijd naar Bayahibe is tijdens onze koude wintermaanden, in de droge periode vanaf december t/m april. Het regenseizoen valt ongeveer gelijk met onze zomer. Daardoor is het in deze periode minder geschikt om op zonvakantie te gaan naar Bayahibe. In deze periode kunnen er namelijk flinke buien zijn en is er kans op tropische stormen. Het zeewater is het gehele jaar door erg aangenaam en ligt gemiddeld op zo'n 27-28 graden! Lekker warm dus!