Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Cuba? Last minute Cuba en all inclusive Cuba vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Cuba van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Cuba te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Cuba is een eiland in het Caribische gebied en ligt slechts zo'n 180 kilometer van de kust van de Amerikaanse staat Florida. De meeste culturele bezienswaardigheden zijn te vinden in het Westen van Cuba, met als trekpleister uiteraard de hoofdstad Havana en het prachtige landelijke gebied rondom Viñales. Maar vergeet ook zeker niet de prachtige koloniale stad Trinidad aan de zuidkant in het Midden van het eiland.

Lees meer

Populaire vakanties Cuba

Cuba - Gezelligheid & authenticiteit

Dit veelzijdige eiland beschikt over een 5700 kilometer lange kuststrook, regenwouden en bergen. De combinatie tussen rondreizen en strand is dan ook ideaal in dit fascinerende vakantieland. Ontdek Cuba per auto, te voet of fietsend en trek langs moerasvelden, tabaksplantages en uitgestrekte natuurgebieden. Cultuurliefhebbers zullen zich er geen moment vervelen.

 

In koloniale steden als Havana, Trinidad en Santiago de Cuba lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. In dit laatste socialistische bolwerk van Zuid-Amerika rijden de oldtimers nu nog af en aan en de veelal vervallen historische gebouwen ademen nog de sfeer van weleer. Ook het uitgaansleven op dit swingende eiland zal zeker bevallen. Vooral de gezellige sfeer zul je overal ervaren. Cubanen zijn namelijk erg vriendelijk en houden ontzettend veel van muziek en dans. Leer bijvoorbeeld salsa dansen in één van de vele clubs of bars en show je kunsten bij Casa de la Musica. Geniet van een heerlijk diner in een paladar waar je gewoon bij de mensen thuis kunt genieten van lokale specialiteiten.

 

Ben je meer op zoek naar een volledig ontspannen vakantie, dan is Varadero 'the place to be'. Deze badplaats ligt in zijn geheel op een schiereilandje, waardoor de gehele plaats wordt omgeven door de mooiste stranden die je ooit hebt gezien. De witte stranden en de turkooisen zee is hier zo oogverblindend mooi, dat je er maar geen genoeg van kunt krijgen. Er wordt dan ook veel gesnorkeld en gedoken naar scheepswrakken voor de kust. In de avonduren is er ook genoeg te doen, zo komt men in het weekend vooral samen bij Calle 62, een bar waar onder begeleiding van livemuziek door diverse bands in de late uurtjes in de openlucht wordt gedanst en de bekende mojito's worden gedronken.