Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Het veelzijdige Cuba staat bekend om de salsa, rum & sigaren en de rijke geschiedenis met revoluties en Fidel Castro. Maar Cuba heeft veel meer te bieden! Zo zijn er kilometerslange, witte zandstranden in Varadero en is er het mooie natuurgebied de Viñales vallei, beiden in het Westen. Al wandelend door de straten van de hoofdstad Havana klinkt de salsa muziek je direct in je oren. Havana biedt veel culturele bezienswaardigheden, gezellige pleinen en vele bars. Proef een lekkere cocktail of geniet van een Cubaanse sigaar! In het Midden van Cuba lijkt het soms alsof de tijd heeft stil gestaan. Tussen de suikerrietvelden ligt de authentieke, koloniale stad Trinidad met typerende kleurrijke straatjes. Ideaal dus voor een veelzijdige zonvakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Cuba

Cuba - Gezelligheid & authenticiteit

Dit veelzijdige eiland beschikt over een 5700 kilometer lange kuststrook, regenwouden en bergen. De combinatie tussen rondreizen en strand is dan ook ideaal in dit fascinerende vakantieland. Ontdek Cuba per auto, te voet of fietsend en trek langs moerasvelden, tabaksplantages en uitgestrekte natuurgebieden. Cultuurliefhebbers zullen zich er geen moment vervelen.

In koloniale steden als Havana, Trinidad en Santiago de Cuba lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. In dit laatste socialistische bolwerk van Zuid-Amerika rijden de oldtimers nu nog af en aan en de veelal vervallen historische gebouwen ademen nog de sfeer van weleer. Ook het uitgaansleven op dit swingende eiland zal zeker bevallen. Vooral de gezellige sfeer zul je overal ervaren. Cubanen zijn namelijk erg vriendelijk en houden ontzettend veel van muziek en dans. Leer bijvoorbeeld salsa dansen in één van de vele clubs of bars en show je kunsten bij Casa de la Musica. Geniet van een heerlijk diner in een paladar waar je gewoon bij de mensen thuis kunt genieten van lokale specialiteiten.

Varadero: een ideale strandbestemming

Ben je meer op zoek naar een volledig ontspannen vakantie, dan is Varadero 'the place to be'. Deze badplaats ligt in zijn geheel op een schiereilandje, waardoor de gehele plaats wordt omgeven door de mooiste stranden die je ooit hebt gezien. De witte stranden en de turkooisen zee is hier zo oogverblindend mooi, dat je er maar geen genoeg van kunt krijgen. Er wordt dan ook veel gesnorkeld en gedoken naar scheepswrakken voor de kust. In de avonduren is er ook genoeg te doen, zo komt men in het weekend vooral samen bij Calle 62, een bar waar onder begeleiding van livemuziek door diverse bands in de late uurtjes in de openlucht wordt gedanst en de bekende mojito's worden gedronken.