Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Midden ×
    • Cayo Coco ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cayo Coco

Op zoek naar een unieke vakantie bestemming op Cuba? Het eiland Cayo Coco is deel van de eilandengroep die ten noorden van Cuba ligt en is zeer geliefd bij zon en- strandliefhebbers. Het eiland wordt als toeristisch bestempeld, maar de kans is groot dat je op een ongerept, verlaten strand stuit waar je in alle rust kunt genieten van de azuurblauwe zee en het hagelwitte zand. Het kleine Caribische eiland wordt door een 27 kilometer lange damweg verbonden aan het vasteland. Ideaal wanneer je naast Cayo Coco, ook Havana, Varadero en het Midden van Cuba wil verkennen. Verblijf in een van de vele all inclusive resorts en ontdek wat voor een Caribisch paradijs dit eiland is!

Lees meer

Populaire vakanties Cayo Coco

Cayo Coco - Paradijselijk witte stranden en azuurblauwe zee

Als we de locals van Cayo Coco moeten geloven, is het moeilijk om een andere plaats in the Caribbean aan te wijzen waar net zo’n grote verscheidenheid aan schitterende vis aanwezig is. Deze bestemming wordt dan ook vaak beschreven als een enorm natuurlijk aquarium. Op Cayo Coco zijn vier duikscholen en de grote oppervlakte aan prachtige koraalformaties garanderen een fascinerend avontuur. Naast duiken kun je hier ook snorkelen, windsurfen en boottours maken.

De stranden zijn hier werkelijk beeldschoon: parelwit en grenzend aan een azuurblauwe zee. Er zijn drie grote stranden op Cayo Coco die zich in totaal over een lengte van 22 kilometer uitstrekken. Playa Las Coralas ligt in het zuiden van het eiland en is het meest geschikt voor het beoefenen van verschillende watersporten. Meer naar het westen vind je Playa Larga en Playa Las Conchas. Het ondiepe water is perfect voor een relaxte dag in de Cubaanse zon en ook kinderen kunnen zich prima vermaken hier.

Vakantie naar All Inclusive eiland Cayo Coco

Genieten en uitrusten staan centraal tijdens je vakantie op Caya Coco. In het overgrote deel van de hotels geniet je namelijk van een fantastische all inclusive formule. Alle faciliteiten op het 32 kilometer brede eiland zijn daarbij gebouwd met het oog op toeristen. Naast een aantal restaurants en bars, tankstations en een vliegveld vind je verder alleen maar resorts op de stranden. Niet alleen het eten en drinken wordt hier perfect verzorgd, je bent tijdens je verblijf ook in de gelegenheid om tot in de late uurtjes te dansen op Caribische deuntjes. Zowel overdag, als in de avond is er altijd iets te doen op Cayo Coco.

Beste reistijd & klimaat

Cayo Coco is de perfecte bestemming voor een heerlijk ontspannen zonvakantie. Het klimaat speelt hier een belangrijke rol in: het weer is er vaak perfect! De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 25°C en 30°C en ook het zeewater is zeer aangenaam. Dit eiland is het hele jaar door een fantastische vakantie bestemming, maar omdat er een savanneklimaat heerst, heb je in de zomermaanden te maken met een regenseizoen. In de wintermaanden blijft de temperatuur goed op peil en is het een stuk droger. Tussen  november en april is dan ook de beste periode om het eiland te bezoeken. Cayo Coco is daarnaast hét resorteiland van Cuba en daarom makkelijk te bereiken. Rijd met de auto of bus over de kilometerslange damweg of vlieg op het internationale vliegveld dat zich op het eiland bevindt.

Als je toe bent aan een hele hoop zonuren en heerlijk tot rust komen, verblijf dan in een van de fantastische all inclusive resorts op het bijzondere Cayo Coco!