Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Midden ×
    • Cayo Coco ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cayo Coco

Op zoek naar een goedkope vakantie Cayo Coco? Last minute Cayo Coco en all inclusive Cayo Coco vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Cayo Coco van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Cayo Coco te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Het eiland Cayo Coco is gelegen in het Midden van Cuba voor de noordelijke kust. Dit prachtige eiland is perfect voor een vakantie vol met zon, zee en strand.

Lees meer

Populaire vakanties Cayo Coco

Cayo Coco - Paradijselijk witte stranden

Cayo Coco is onderdeel van de archipel Jardines del Rey en wordt vaak beschreven als een enorm natuurlijk aquarium. Niet alleen vanwege het kristalheldere water maar velen van zijn bezoekers zeggen dat het moeilijk is om een andere plaats in the Caribbean aan te wijzen waar net zulke hoeveelheden schitterende vis aanwezig is. Naast de prachtige onderwaterwereld leven er ook ruim 200 verschillende soorten vogels. Zo vind je hier bijvoorbeeld een grote populatie met zo'n 30.000 flamingo's.

 

De cayo's zijn gelinkt aan het Cubaanse vasteland door een met stenen geplaveide weg, die het ook verbindt met het naastliggende Guillermo Cay. Op Cayo Coco zijn vier scuba-duikcentra en verschillende eersteklas hotels die je ervan verzekeren optimaal te kunnen genieten van dit wonderland, bekend om zijn diversiteit aan land- en zeevormen, helderheid van het water, uitstekende zandkwaliteit en 20 mijl 32 kilometer schoonheid aan koraalformaties. Hier wordt duiken een fascinerend avontuur en heb je de kans om onder andere de stoplicht papagaaienvis, knorvis, geelstaart snapper, veel verschillende soorten izersvis, diverse anemonen en baby inktvissen te zien.