Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Midden ×
    • Cayo Santa Maria ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Vakantie Cayo Santa Maria

Op zoek naar een goedkope vakantie Cayo Santa Maria? Last minute Cayo Santa Maria en all inclusive Cayo Santa Maria vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Cayo Santa Maria van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Cayo Santa Maria te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Het eilandje Cayo Santa Maria is gelegen in het Midden van Cuba voor de noordelijke kust. Het is een heerlijk vakantieoord met schitterende stranden, luxe all inclusive resorts en een indrukwekkende onderwaterwereld.

Lees meer

Populaire vakanties Cayo Santa Maria

Cayo Santa Maria - Populair eiland met mooie stranden

Een aaneengesloten ketting kleine eilandjes met maagdelijke landschappen en lange stranden ligt net uit de Noordelijke kust van Villa Clara Province. Het gebied staat o.a. bekend om haar uitzonderlijke onderwaterwereld. De stranden van Santa Maria Cay, strekken zich 6 tot 8 kilometer uit en zijn van uitstekende kwaliteit. De prachtige witte zandstranden zijn omringd met palmbomen en helderblauw water, ideaal voor een heerlijke ontspannen strandvakantie. Er zijn prachtige, luxe accommodaties op het rif te vinden, wat het makkelijker maakt om te genieten van zijn natuurlijke attractie. Cayo Santa Maria is in korte tijd uitgegroeid tot de tweede badplaats van Cuba, achter Varadero.

 

De belangrijkste scuba-duikgebieden hier zijn dichtbij Fragoso, Cobo, Frances Frenchman’s, Las Brujas "Witches", Borracho Drunkard’s, Espanol de Afuera, Los Diablillos "Little Devils" Ensenachos, Santa Maria en Los Caimanes Cays, allen bezitten grote natuurlijke schoonheid. Zijn maagdelijke zeebodem staat bekend voor zijn vele soorten koraal en vis, wat deze locatie favoriet maakt voor zowel beginnende scuba duiker als professional.

 

Je kunt Cayo Santa Maria bereiken over een met stenen geplaveide weg van 48 kilometer lang welke start bij Caibarien op het Cubaanse vasteland.