Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Midden ×
    • Cayo Santa Maria ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cayo Santa Maria

Cayo Santa Maria is een klein eiland dat 50 kilometer van de bewoonde wereld van Cuba ligt. Een weg over het water brengt je naar dit prachtige eiland. Wanneer je op Cayo Santa Maria aankomt kijk je meteen je ogen uit. De kilometerslange, spierwitte zandstranden omgeven door helder turquoise water geven je het gevoel dat je je in een paradijs bevindt. En eigenlijk is dat ook zo! Voor een heerlijke ontspannen strandvakantie waar je helemaal tot rust komt is een vakantie naar Cayo Santa Maria erg geschikt. En je kunt natuurlijk ook gewoon de bewoonde wereld van het authentieke Cuba opzoeken en genieten van een Cubaanse sigaar en overheerlijke cocktails!

Lees meer

Populaire vakanties Cayo Santa Maria

Cayo Santa Maria bezienswaardigheden

Cayo Santa Maria behoort tot de eilandengroep Jardines del Rey en is in korte tijd uitgegroeid tot de tweede badplaats van Cuba, achter Varadero. Op het eiland vind je geweldige, luxe hotels waar aan niks ontbreekt. Voor een perfecte droomvakantie zit je hier goed.

Stranden en een prachtige onderwaterwereld

Een aaneengesloten ketting kleine eilandjes met adembenemende landschappen en lange zandstranden ligt net uit de Noordelijke kust van Villa Clara. Het eiland staat bekend om haar uitzonderlijke onderwaterwereld. Je kunt hier uitstekend duiken en snorkelen. De zeebodem staat bekend om zijn vele soorten koraal en vis. Cayo Santa Maria en de omliggende eilanden zijn favoriet voor zowel beginnende (scuba)duikers als professionals.

Daarnaast beschikt Cayo Santa Maria over geweldige stranden. De stranden strekken zich 6 tot 8 kilometer uit en zijn omringd met palmbomen en helderblauw water. Ideaal voor een heerlijke ontspannen strandvakantie. 

Klimaat en beste reistijd Cayo Santa Maria

Cayo Santa Maria beschikt over een tropisch savanneklimaat. Het is het hele jaar door warm op het eiland, waardoor het een geschikte zonvakantie bestemming is. In de maanden juli tot en met september kunnen de temperaturen wel behoorlijk oplopen en van mei tot en met juni is het regenseizoen. De beste reistijd zijn daarom de wintermaanden van december tot en met februari. De gemiddelde temperatuur ligt dan rond de 27 graden. 

Goedkope vakantie Cayo Santa Maria

Zie jij het wel zitten om even helemaal tot rust te komen op dit paradijselijke eiland in Cuba? Bekijk het aanbod bij Prijsvrij en boek jouw goedkope vakantie naar Cayo Santa Maria.