Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Westen ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Cuba: het land van de eindeloze zonneschijn, parelwitte stranden én de perfecte vakantiebestemming voor jou. Waan je in een compleet andere wereld in het westen van Cuba, waar je in Havana teruggaat in de tijd. Hier vullen de oldtimers het straatbeeld en gaan de locals gekleed in kleurrijke outfits. In de kustplaats Varadero geniet je van de azuurblauwe Atlantische Oceaan. In heel de westkust van Cuba zijn talloze accommodaties te vinden. Zo zijn er levendige en grote accommodaties met vermaak, maar zijn er ook verschillende ‘adults only’ accommodaties waar je ongestoord van je zonvakantie kan genieten.

Lees meer

Populaire vakanties Westen

Historisch westen van Cuba

Iedereen die geïnteresseerd is in historie kan met name in Havana zijn hart ophalen. Hier vind je de traditionele Spaanse koloniale gebouwen en lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. De echte liefhebbers brengen een bezoekje aan het Museo de la Revolución. Dit museum vind je in het oude gedeelte van de stad en vertelt je de gehele geschiedenis over de revolutie van Cuba. 

Activiteiten in West-Cuba

Het aanbod activiteiten van West-Cuba is eindeloos waarbij er voor ieder wat wils te vinden is. Actievelingen genieten van een fietstour door Havana, reizen door het prachtige landschap van de Viñales Vallei of kiezen voor een van de vele activiteiten die op het water worden aangeboden. Hou je meer van rust? Dan is Varadero met zijn parelwitte stranden perfect voor jou. 

Zonovergoten westkust van Cuba

De westkust van Cuba heeft een ideaal klimaat voor iedereen die houdt van zon en warmte. Het tropisch savanneklimaat maakt dat het er gedurende het hele jaar tussen de 25-34 graden is. De zomerperiode is in West-Cuba officieel het regenseizoen, maar met 6-9 uren zon per dag en slechts enkele buien is het ook in de zomer de perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie.
 

Ben je gek op zon en strand, maar ben je ook toe aan eens wat anders? Dan is het westen van Cuba met al haar historie en zonovergoten dagen de perfecte vakantiebestemming voor jou.