Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Tunesie ×
    • Golf Van Hammamet ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Golf Van Hammamet

In het noordoosten van Tunesie ligt de Golf van Hammamet. Dit Arabische vakantieland is een perfecte locatie voor een goedkope vakantie! Aan de kustlijn liggen diverse bekende badplaatsen als Sousse, Hammamet en Port el Kantaoui. Je vind er fijne witte zandstranden, mooie olijfgaarden en er zijn vele leuke winkeltjes. Slenter door karakteristieke straatjes in oude stadsdelen, ontdek het bijzondere culturele erfgoed en sla je slag op de levendige soukhs met vele snuisterijen en Oosterse kruiden. Dit Arabische vakantieland biedt alle elementen voor een geslaagde zonvakantie geheel in Oosterse sfeer! In de meeste hotels verblijf je ook nog eens op basis van All Inclusive; perfect voor een zorgeloos verblijf!

Lees meer

Populaire vakanties Golf Van Hammamet

Beste reistijd Golf van Hammamet

De Golf van Hammamet grenst aan de middellandse zee en ligt in het Noordoosten van het land Tunesië. De zomers zijn warm en droog en de winters zijn zacht. De beste reistijd is vanaf mei t/m oktober. Dan geniet je hier van tropische temperaturen van 25 tot 30 graden. Vooral in badplaatsen zoals Sousse en Hammamet is het heerlijk vertoeven. 

Zonnige All Inclusive vakantie

In de meeste hotels en resorts aan de Golf van Hammamet verblijf je op basis van All Inclusive. Eten en drankjes zijn dan inclusief. De All Inclusive formule kan per hotel verschillen, lees daarom altijd goed de hoteltekst door om te zien wat in- en exclusief is. Bij veel hotels zijn bijvoorbeeld ook snacks en leuke activiteiten inbegrepen. 

Golf van Hammamet: zéér kindvriendelijk

De Golf van Hammamet staat bekend als één van de meest kindvriendelijke regio's in Tunesië. De meeste hotels bieden dan ook veel faciliteiten aan voor kinderen. Zo is er vaak een apart kinderbad en is er regelmatig een zwembad met leuke waterglijbanen voor urenlang waterpret! Grotere All Inclusive resorts beschikken ook vaak over een enthousiast animatieteam dat voor veel leuke activiteiten en vermaak zorgt.