Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Tunesie ×
    • Golf van hammamet ×
    • Sousse ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Sousse? Last minute Sousse en all inclusive Sousse vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Sousse van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Sousse te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Sousse is een van de populairste vakantiebestemmingen in Tunesie.

Lees meer

Populaire vakanties Sousse

Sousse - een rijke historie

Sousse is een stad in het oosten van Tunesië, gelegen aan de Middellandse Zee. Het is een van de bekendste vakantiebestemmingen in Tunesië en beschikt over een historische medina (oude binnenstad) met eeuwenoude vestingwerken. Hier ervaar je het traditionele leven van de Arabieren. Dwaal door de oude, smalle straatjes en proef de sfeer van het echte Tunesië.

Bezienswaardigheden Sousse

Naast de medina, heeft Sousse nog meer bezienswaardigheden, zoals diverse musea, de Grote Moskee en de 30 meter hoge Khalef Al Fata toren met een schitterend uitzicht over de stad en het achterland.

Sousse is gelegen aan zee en heeft een schitterende kustlijn met witte zandstranden. In Sousse vind je vele boomgaarden met olijfbomen en olijfolie is één van de belangrijkste producten die hier geproduceerd worden. Op het uitgebreide strand zijn er volop sportieve mogelijkheden. Verder vind je in Sousse nog leuke winkelstraatjes, restaurants en hoef je je ook in de nachtelijke uurtjes niet te vervelen.