Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Tunesie ×
    • Golf Van Hammamet ×
    • Sousse ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Sousse is een Arabische stad dat gelegen is aan de Golf Van Hammamet. Ook behoort het tot één van de grootste steden van Tunesie. Binnen deze muren zijn vele bezienswaardigheden te zien zoals de grote moskee, het archeologisch museum en de hoge Khalef Al Fata toren, waarvan je prachtig uitzicht hebt over de stad. In deze Medina waan je je in Oosterse sferen en kan je uren rondslenteren door de smalle kronkelende straatjes vol met winkeltjes. Nog niet genoeg geshopt? Bezoek dan ook zeker één van de kleurrijke souks. Je vindt hier kruiden, souvenirs, kleding en nog veel meer. Naast de prachtige Medina beschikt Sousse ook over een hagelwit strand met een heldere zee. Perfect om lekker tot rust te komen! Krijg jij al zin in een vakantie naar Sousse? Bekijk snel ons aanbod!

Lees meer

Populaire vakanties Sousse

Sousse - een rijke historie

Sousse is een stad in het oosten van Tunesië, gelegen aan de Middellandse Zee. Het is een van de bekendste vakantiebestemmingen in Tunesië en beschikt over een historische medina (oude binnenstad) met eeuwenoude vestingwerken. Hier ervaar je het traditionele leven van de Arabieren. Dwaal door de oude, smalle straatjes en proef de sfeer van het echte Tunesië.

Bezienswaardigheden Sousse

Naast de medina, heeft Sousse nog meer bezienswaardigheden, zoals diverse musea, de Grote Moskee en de 30 meter hoge Khalef Al Fata toren met een schitterend uitzicht over de stad en het achterland.

Sousse is gelegen aan zee en heeft een schitterende kustlijn met witte zandstranden. In Sousse vind je vele boomgaarden met olijfbomen en olijfolie is één van de belangrijkste producten die hier geproduceerd worden. Op het uitgebreide strand zijn er volop sportieve mogelijkheden. Verder vind je in Sousse nog leuke winkelstraatjes, restaurants en hoef je je ook in de nachtelijke uurtjes niet te vervelen.

Kortom: ga op ontdekkingsreis in deze prachtige Arabische stad Sousse, want wat is het betoverend!