Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Tunesie ×
    • Golf Van Hammamet ×
    • Port El Kantaoui ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Port El Kantaoui

Op zoek naar een goedkope zonvakantie? Kies dan voor een vakantie naar de gezellige badplaats Port el Kantaoui! Dit toeristische plaatsje in Tunesie ligt direct aan de kust van de Golf Van Hammamet. Het aangename klimaat in combinatie met de mooie hotels maken deze bestemming perfect voor een heerlijke relaxvakantie. En dat op slechts 3 uur vliegen van Nederland! Wandel door de oude binnenstad of spot luxe jachten in de mondaine haven. Ontspanning kan je hier prima afwisselen met leuke watersporten. Of sla je liever een balletje op de golfbaan? Ook een uitstapje naar het historische Sousse of een kamelentocht behoren tot de mogelijkheden. Dit alles maakt Port el Kantaoui een heerlijke vakantiebestemming!

Lees meer

Populaire vakanties Port El Kantaoui

Activiteiten in Port el Kantaoui

Port El Kantaoui is een populaire badplaats in Tunesië. De stad beschikt over een mondaine jachthaven omgeven door een prachtige tuin en wordt ook wel 'klein St. Tropez' genoemd. Rondom het water vind je veel leuke souvenirwinkeltjes, restaurants, terrasjes, bars en disco’s. Volop vermaak dus! Verder zijn er tal van watersporten mogelijk, zoals diepzeeduiken, surfen, zeilen en vissen. Ook golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Bij de Port El Kantaoui Golf Club zijn twee golfbanen van 18-holes met voldoende uitdaging!

Wil je tijdens je vakantie wat meer zien van Tunesië? Dan is een bezoek aan de stad Sousse een absolute aanrader. Bezoek hier de mooie medina en ontdek het historische Unesco centrum. 

Beste reistijd naar Port el Kantaoui

Port el Kantaoui is gelegen in Tunesië, in het noorden van het continent Afrika en ligt op slechts 3 uur vliegen van Nederland. De zomers zijn droog en warm. Vanwege de ligging aan de Middellandse Zee zijn de zomers erg aangenaam. De beste reistijd voor een zonvakantie naar Port el Kantaoui is van mei t/m oktober. De temperaturen liggen dan gemiddeld tussen de 25 en 30 graden overdag, waarbij juli en augustus met ca. 33 graden het warmst zijn.

Port el Kantaoui: goedkoop & All Inclusive

Als je op zoek bent naar een voordelige zonvakantie, dan ben je in Port el Kantaoui op de juiste plek! In deze badplaats liggen vele fijne All Inclusive hotels en resorts. De meeste hotels en resorts beschikken over uitgebreide faciliteiten en liggen aan of vlakbij het strand. In Port el Kantaoui krijg je waar voor je geld! Reizen naar Tunesië zijn namelijk relatief voordelig in vergelijking met andere Europese vakantiebestemmingen aan de Middellandse Zee.