Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Tunesie ×
  • Golf Van Hammamet ×
  • Hammamet ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Hammamet is een geliefde badplaats gelegen aan de Golf Van Hammamet in het mysterieuze Tunesie. De meeste vakantiegangers bezoeken deze plek omdat er prachtige stranden zijn. Veel van de hotels beschikken daarnaast ook nog eens over een privéstrand. Naast deze mooie stranden kun je ook de onderwaterwereld ontdekken via een indrukwekkende duik of met een snorkel. Na een lange dag van de zon genoten te hebben is het tijd om de stad in te gaan. De Medina of een van de winkelstraten zijn ideaal om souvenirs te scoren en een heerlijk hapje eten doe je bij een van de vele tentjes aan de haven. Voor families wordt het pretpark Carthage Land aangeraden. Kortom, jij gaat een heerlijke vakantie tegemoet!

Lees meer

Populaire vakanties Hammamet

Hammamet - een moderne en mystieke badplaats

Je vindt er prachtige stranden en tal van bezienswaardigheden, zoals de medina, de kasbah en het fort aan de vissershaven. Verder heeft Hammamet twee belangrijke winkelstraten en kan je lekker genieten van de cafés en restaurants aan de oeverpromenade.

Bezienswaardigheden Hammamet

Het parelwitte zandstrand van Hammamat is op de meeste plaatsen erg breed. Voor de actieve vakantieganger zijn er vele sportieve opties zoals: diepzeeduiken, surfen, zeilen, vissen, tennis, paardrijden of golf. Mogelijkheden genoeg! Ga je op vakantie met het hele gezin? Breng dan een bezoek aan het themapark Carthage Land.

Blog

 • Foto
  Vakantie in Hammamet, wat te doen?
  03 februari 2021

  Hammamet is één van de bekendste toeristische bestemmingen van Tunesië. Deze badplaats in het noord-oosten van het land heeft genoeg te bieden als je van zon, zee, strand, heerlijk eten en drinken en cultuur houdt. Lees in deze blog alles wat je moet weten over een vakantie Hammamet!

  Vakantie Hammamet, wat te doen?