Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa brava ×
    • Lloret de mar ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Lloret de mar

Op zoek naar een goedkope vakantie Lloret de Mar? Last minute Lloret de Mar en all inclusive Lloret de Mar vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Lloret de Mar van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Lloret de Mar te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Lloret de Mar is een heerlijke badplaats in Spanje en is gelegen aan de Costa Brava.

Lees meer

Populaire vakanties Lloret de mar

Lloret de Mar - Uitgaanscentrum voor jongeren

Lloret de Mar is een levendige badplaats in Catalonië, Spanje. Het is één van de meest toeristische badplaatsen van de Costa Brava en van de Spaanse kusten als geheel, al valt het aantal bezoekers in het niet bij zuidelijker gelegen plaatsen als Benidorm of Torremolinos. Lloret de Mar staat bekend als één van de grootste toeristische trekpleisters van Spanje voor jongeren. In de zomermaanden trekken jongeren uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk massaal naar Lloret de Mar en nabijgelegen badplaatsen als Blanes en Calella om te feesten. Je vindt hier dan ook een groot aantal clubs, discotheken, bars en casino’s die tot in de vroege uurtjes open zijn.

 

Lloret de Mar heeft een aantal mooie grote stranden die worden omringd door de palmenpromede 'Passeig del Mar' en daarmee de afscheiding geven naar de oude dorpskern. Ben je toch op zoek naar wat cultuur, dan kun je een bezoekje brengen aan het op de rotsen gelegen kasteel Sant Joan.