Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa brava ×
    • Blanes ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Blanes is dé ideale vakantiebestemming voor een jongerenvakantie aan de Costa Brava in Spanje! Maar naast een prachtig strand en geweldige feestjes kun je er ook terecht voor cultuur en watersporten! Het centrum van Blanes bestaat uit 2 gedeeltes. In het oude gedeelte vind je authentieke straatjes, kerken en zelfs een paleis! En in het nieuwe gedeelte de levendige wijken Els Pins en Los Pinos. Wat veel mensen niet weten is dat Blanes vaak goedkoper is dan het naast gelegen Lloret de Mar. Vanuit Blanes maak je gemakkelijk een dagtripje naar de grote stad Barcelona. Naast een ruime keuze aan hotels en appartementen zijn er ook leuke familie campings te vinden. Kortom, niemand hoeft zich te vervelen in het bruisende Blanes! 

Lees meer

Populaire vakanties Blanes

Blanes - Mooi zandstrand en bruisend uitgaansleven

Op nog geen halfuurtje van Barcelona ligt de toeristische trekpleister Blanes. Deze badplaats ligt tussen Lloret de Mar en Calella. Het is al jarenlang een absolute topper voor de zomer. En dat is niet verwonderlijk! Blanes bestaat uit 2 gedeeltes; een oud centrum met tal van leuke winkeltjes, gezellige terrassen, restaurants en prachtige Botanische tuinen en het nieuwe gedeelte Els Pins en Los Pinos, waar zich de campings en alle uitgaansgelegenheden bevinden. Een grote rots in de zee scheidt het oude en het nieuwe centrum.

 

Langs de hele kustlijn tref je een prachtig onderhouden mooi zandstrand en een azuurblauwe zee, waar je diverse watersporten kunt beoefenen.