Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Belgie ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Toe aan een veelzijdige vakantie zonder dat je ver hoeft te reizen? Neem dan hieronder een kijkje tussen onze België deals. Dit land bied je van alles. Denk aan het bewonderen van bezienswaardigheden, zoals de Gravensteen en Mini-Europe tot aan het vertoeven op het strand aan de Belgische kust. Ben je meer in voor een stedentrip? Bezoek dan Brugge, Brussel of Antwerpen. Van Belgische biertjes tot aan Manneken Pis, voor ieder wat wils! Ben je meer een natuurliefhebber? Ga dan richting de Belgische Ardennen. Dit is de locatie voor een avontuurlijke vakantie waar je heerlijk op pad kunt gaan. Denk aan mountainbiken, tokkelen en wandelen. Kortom: ontdek het prachtige België, want wat is er genoeg te beleven!

Lees meer

Populaire vakanties Belgie

Stedentrips België

Met een prachtig historisch centrum is Brugge zeker een aanrader om te bezoeken als je naar België gaat. De oude binnenstad is voor het grootste gedeelte autovrij, wat zorgt voor een ontspannen sfeer. De Grote Markt is midden in het centrum. Hier kun je rustig een terrasje pakken en van het plein genieten, waar onder andere het mooie stadhuis is gevestigd. Met vele andere to do’s, zoals boottochten door de kleine kanalen en de kleine bruggen geven Brugge een uniek romantisch uiterlijk. Wil je België bezoeken rondom kerst? Bekijk hier de mooiste kerstmarkten van België

Wat te doen in België?

Brussel, de hoofdstad van België, bied je vele dingen om te doen. De vanzelfsprekende bezienswaardigheden zijn natuurlijk het standbeeld van Manneken Pis, de Europese Unie en het Atomium. Naast deze bekende plekken kun je je ook goed vermaken in de cafés met Belgische speciaal biertjes, of jezelf in de watten leggen in een chocolaterie!

Dan de stad Antwerpen om onze lijst met stedentrips af te sluiten. Shoppen, kunst & cultuur, gezellige terrassen en een bruisend nachtleven: hier kun je heerlijk vertoeven. Hoogtepunten van deze stad zijn de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Centraal Station en het historisch centrum.

Natuur in België

Net al kort benoemd, ook voor de natuurliefhebbers is een vakantie naar België een aanrader. Met de Belgische Ardennen. Dit bosrijke laaggebergte is een populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders (en Belgen). Op zoek naar een jongeren vakantie naar deze regio? Je kunt hier van alles doen, zoals een survival weekend, hiken in de bergen of zelfs skiën in de wintermaanden. Ook gezinnen en ouderen kunnen hier heerlijk tot rust komen. Wandelingen door de natuur, vele dorpjes en kleine steden die je kunt bezoeken en ook prachtige musea.

Kortom, ben je op zoek naar een heerlijke afwisselende vakantie? Kijk dan rustig rond tussen onze deals en bereid je vakantie naar België goed voor met de Prijsvrij Vakantiewijzer