Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa brava ×
    • Calella ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Calella? Last minute Calella en all inclusive Calella vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Calella van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Calella te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! De badplaats Calella is gelegen aan de Costa Brava in Spanje

Lees meer

Populaire vakanties Calella

Calella - Bruisende badplaats met een 3 kilometer lang strand

Calella is een zeer geliefde badplaats in Spanje. Het ligt aan een drie kilometer lang strand van fijne kiezelsteentjes en is één van de belangrijkste toeristische centra met een bruisend uitgaansleven. Het dorp bestaat uit een nieuw en een oud gedeelte. Deze twee delen worden met elkaar verbonden door een gezellige en drukke winkelstraat. Zowel in het oude als in het nieuwe gedeelte zijn er vele winkeltjes met allerlei snuisterijen, terrasjes en eetgelegenheden. De vele barretjes en discotheken zorgen ´s avonds voor voldoende vertier. Langs de boulevard loopt een spoorweg en zo ben je al in ongeveer 60 minuten met de trein  in het centrum van Barcelona.

Strand van Callela

Op het strand van Callela tref je een vrij snel aflopende zeebodem. Van half juni tot en met september is er strandbewaking. Je kunt hier ook prima snorkelen in zeer helder water. Er zijn hier allerlei sporten te beoefenen, zoals kajakken, surfen, zeilen en voetbal. Bovendien kun je genieten van de vele barretjes en restaurants op het strand.

Calella en omgeving

In de omgeving van Calella is ook genoeg te beleven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een boottocht langs de kust of een dagtocht naar Barcelona of Gerona. Er is ook genoeg waterpret te beleven, ga bijvoorbeeld naar Waterworld, het grootste waterpark van Europa of naar Marineland en bekijk de dolfijnen, zeeleeuwen en veel meer.