Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Brava ×
    • Calella ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Een ontspannen zonvakantie naar Spanje? Calella beschikt over 3 heerlijke stranden. Daarnaast kan je hier heel goed winkelen, in het oude centrum vind je namelijk de langste winkelstaat van de hele Costa Brava! Ook vind je hier vele terrasjes en restaurantjes waar je kan genieten van tapas en een heerlijk drankje. Voor het uitgaanscentrum moet je in het nieuwe gedeelte zijn, deze zit vol met bars en clubs. Nog wat cultuursnuiven? Bezoek dan de vuurtoren Sant Sebastià, ga naar het cactushuis, die zoals de naam al zegt, is omgeven door cactussen of wandel tussen de palmbomen in Parc Dalmau. Ook Barcelona is goed te bereiken met de trein, perfect voor een dagtripje! Is Calella echt iets voor jou? Bekijk dan snel ons aanbod!

Lees meer

Populaire vakanties Calella

Calella - Bruisende badplaats met een 3 kilometer lang strand

Calella is een zeer geliefde badplaats in Spanje. Het ligt aan een drie kilometer lang strand van fijne kiezelsteentjes en is één van de belangrijkste toeristische centra met een bruisend uitgaansleven. Het dorp bestaat uit een nieuw en een oud gedeelte. Deze twee delen worden met elkaar verbonden door een gezellige en drukke winkelstraat. Zowel in het oude als in het nieuwe gedeelte zijn er vele winkeltjes met allerlei snuisterijen, terrasjes en eetgelegenheden. De vele barretjes en discotheken zorgen ´s avonds voor voldoende vertier. Langs de boulevard loopt een spoorweg en zo ben je al in ongeveer 60 minuten met de trein  in het centrum van Barcelona.

Strand van Callela

Op het strand van Callela tref je een vrij snel aflopende zeebodem. Van half juni tot en met september is er strandbewaking. Je kunt hier ook prima snorkelen in zeer helder water. Er zijn hier allerlei sporten te beoefenen, zoals kajakken, surfen, zeilen en voetbal. Bovendien kun je genieten van de vele barretjes en restaurants op het strand.

Calella en omgeving

In de omgeving van Calella is ook genoeg te beleven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een boottocht langs de kust of een dagtocht naar Barcelona of Gerona. Er is ook genoeg waterpret te beleven, ga bijvoorbeeld naar Waterworld, het grootste waterpark van Europa of naar Marineland en bekijk de dolfijnen, zeeleeuwen en veel meer.