Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Nederland ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Nederland

Hoe goed ken jij Nederland als vakantiebestemming? Naast de windmolens, tulpen, kaas en de fiets is er nog veel meer te ontdekken in dit kleine polderlandje. Nederland is een modern land met vele authentieke steden, mooie natuurgebieden en prachtige Waddeneilanden. Ook voor een zomervakantie kun je in Nederland heerlijk vertoeven! Zo kun je naar de Beekse Bergen in Noord-Brabant of genieten van Zandvoort in Noord-Holland. Daarnaast bieden we vakantieparken als Center Parcs en Roompot aan. Zo kun je kiezen uit veel verschillende vakantieparken, zoals onder andere in de Veluwe, Drenthe, Zeeland en zelfs in het heuvelachtige Limburg! Waar kies jij voor? 

Lees meer

Populaire vakanties Nederland

Populaire Nederlandse vakantiebestemmingen

Nederland is niet voor niets een populaire bestemming voor een weekendje weg of een korte vakantie. Zowel uit binnen- als buitenland komen bezoekers af op steden als Amsterdam, Maastricht, Den Haag en Rotterdam met hun lange culturele historie, terug te zien in het werk van beroemde Hollandse schilders en in de bijzondere bouwwerken van internationaal vermaarde architecten. Maak een rondvaart op de beroemde grachten van Amsterdam, bezoek het legendarische Anne Frank huis of wandel door het oude centrum van Rotterdam en neem de kinderen mee naar Diergaarde Blijdorp. Niet alleen de grote steden zorgen voor vermaak. Breng een bezoek aan het mooie landschap in het noorden van Nederland en leer de Friese taal kennen. Beleef de gezelligheid van de studentenstad Groningen en ontdek de vele rijksmonumenten in de authentieke stad Leeuwarden.

Geniet van de natuur tijdens een vakantie in Nederland

De landelijke, bosrijke gebieden zoals in provincies als Noord-Brabant, Gelderland en het heuvelachtige Limburg zijn een ideaal reisdoel. Bezoek het grootste nationaal park van Nederland in Oosterschelde wat gesitueerd is in Zeeland. Hou je van wandelen langs de Noordzee breng dan je vakantie door op een van de Waddeneilanden zoals Texel.

Korte vakantie Nederland

Heb je zin in een korte vakantie en wil je er een paar dagen helemaal tussen uit zijn? Dan valt er in Nederland genoeg te zien en te beleven. Voor iedereen is er wel een leuk hotel of vakantiehuis te vinden. Met de caravan naar een gezellige familiecamping of heerlijk genieten in een luxe villa voorzien van alle comfort: een vakantie in Nederland is zo gek nog niet.

Blog

 • Foto
  Top 5 leukste hotels aan de kust in Nederland!
  31 maart 2021

  Maak van dat dagje strand een lekker weekendje en boek er een hotel bij. Van zilte lucht en vitamine D krijg je immers nooit genoeg! In deze blog tippen wij je de 5 leukste hotels aan zee in Nederland!

  Top 5 hotels aan de kust!
 • Foto
  7x de leukste steden van Nederland
  26 maart 2021

  Van historische en romantische steden tot de leukste steden om te shoppen, een keuze maken is best lastig! Daarom zetten wij in deze blog 7x de leukste steden van Nederland voor je op een rij.

  7x steden van Nederland