Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
    • Jandia ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Voor wie niet stil wil zitten tijdens een vakantie is Jandia een goede keuze. In deze badplaats op Fuerteventura, een van de vrolijke Canarische Eilanden, vermaken surfers zich als de beste en ook natuurliefhebbers komen hier niks tekort. Jandia is namelijk omgeven door prachtige natuur, zoals het reservaat Parque Natural de Jandía. Dit is een uitgestrekt natuurpark vol met beschermde flora en fauna en bedekt zelfs bijna het hele eiland. Haal die wandelschoenen dus maar tevoorschijn! Wandel ook eens over de boulevard, waar je leuke winkeltjes, restaurants en een vuurtoren tegen komt. Dit is het herkenningspunt van Jandia. Toch liever ontspannen? Dat kan op het heerlijke uitgestrekte zandstrand of op een gezellig terras met een Sangria in de hand!

Lees meer

Populaire vakanties Jandia

Jandia - Prachtig strand en vele hotels

Het schiereiland Jandia is het eerste toeristische ontwikkelde gebied op Fuerteventura. Jandía Playa of Playa del Matorral is een langgerekt zandstrand en ligt aan de zuidelijke punt van het Jandía. Je kunt hier genieten van het eindeloze hagelwitte zandstrand dat van Costa Calma doorloopt tot aan het pittoreske vissersdorpje Morro Jable. Ook voor kinderen is het hier geschikt, aangezien de zee erg rustig is. Het zuidelijkste puntje van Fuerteventura wordt gemarkeerd door de vuurtoren 'Faro de Matorral'.

Activiteiten in Jandia 

Niet alleen zonaanbidders kunnen in Jandía hun hart ophalen, ook voor de watersportliefhebbers zijn er verschillende mogelijkheden zoals windsurfen, zeilen, waterskiën en duiken. In Jandía zijn twee gezellige centra te vinden met talloze winkeltjes, restaurants, terrasjes, bars en discotheken waardoor het uitgaansleven uitstekend is.

Weer en reistijd Jandia 

Fuerteventura heeft een heerlijk klimaat met warme zomers en zachte winters. De ligging van Jandia in het zuiden van het eiland zorgt voor heerlijke temperaturen die zelfs nog iets hoger zijn dan in andere plaatsen op Fuerteventura. In de zomer liggen de temperaturen gemiddeld rond de 29 graden en in de winter rond de 21 graden. De reistijd naar het eiland bedraagt ongeveer 4,5 uur vanuit Amsterdam.