Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
    • Jandia ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Jandia is een badplaats op het eiland Fuerteventura. Het is de meest zuidelijke badplaats met heerlijke stranden. De warme temperaturen zorgen ervoor dat Jandia een geliefde strandvakantie bestemming is, maar ook natuurliefhebbers komen hier niks tekort. Het natuurreservaat Parque Natural de Jandía is een uitgestrekt natuurpark vol met beschermde flora en fauna. Dit reservaat bedekt zelfs bijna het hele eiland. Trek je wandelschoenen dus maar aan! Met een leuke wandeling door de natuur en langs de boulevard met winkels en restaurants kom je ook de vuurtoren tegen: het herkenningspunt van Jandia. In de avond kun je bij deze boulevard heerlijk eten en genieten van een drankje. Klinkt goed toch?

Lees meer

Populaire vakanties Jandia

Jandia - Prachtig strand en vele hotels

Het schiereiland Jandia is het eerste toeristische ontwikkelde gebied op Fuerteventura. Jandía Playa of Playa del Matorral is een langgerekt zandstrand en ligt aan de zuidelijke punt van het Jandía. Je kunt hier genieten van het eindeloze hagelwitte zandstrand dat van Costa Calma doorloopt tot aan het pittoreske vissersdorpje Morro Jable. Ook voor kinderen is het hier geschikt, aangezien de zee erg rustig is. Het zuidelijkste puntje van Fuerteventura wordt gemarkeerd door de vuurtoren 'Faro de Matorral'.

Activiteiten in Jandia 

Niet alleen zonaanbidders kunnen in Jandía hun hart ophalen, ook voor de watersportliefhebbers zijn er verschillende mogelijkheden zoals windsurfen, zeilen, waterskiën en duiken. In Jandía zijn twee gezellige centra te vinden met talloze winkeltjes, restaurants, terrasjes, bars en discotheken waardoor het uitgaansleven uitstekend is.

Weer en reistijd Jandia 

Fuerteventura heeft een heerlijk klimaat met warme zomers en zachte winters. De ligging van Jandia in het zuiden van het eiland zorgt voor heerlijke temperaturen die zelfs nog iets hoger zijn dan in andere plaatsen op Fuerteventura. In de zomer liggen de temperaturen gemiddeld rond de 29 graden en in de winter rond de 21 graden. De reistijd naar het eiland bedraagt ongeveer 4,5 uur vanuit Amsterdam.