Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
    • Costa calma ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa calma

Op zoek naar een goedkope vakantie Costa Calma? Last minute Costa Calma en all inclusive Costa Calma vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Costa Calma van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Costa Calma te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Costa Calma is gelegen op de Canarische Eilanden in het zuiden van het vulkanische Fuerteventura.

Lees meer

Populaire vakanties Costa calma

Costa Calma - Vakantiedorp met mooi zandstrand

Het mooie vakantieoord Costa Calma ligt direct aan het strand. Dit strand is lang, wordt erg goed bijgehouden en wordt dagelijks schoongemaakt. De duurdere hotels liggen het dichtst bij het strand, waardoor de plaats een luxe uitstraling krijgt. Costa Calma strekt zich uit over meerdere heuvels en bestaat uit verschillende delen die door groene zones van elkaar gescheiden zijn. In dit vakantieparadijs tref je veel kleine papegaai-achtigen aan. Overdag kun je heerlijk wandelen in de groene zones, ’s avonds doen ze een beetje spookachtig aan.

 

Costa Calma heeft geen echt centrum, maar meerdere winkelcentra met cafés en winkels vormen het middelpunt waar de hotels en appartementen omheen gebouwd zijn. Op het strand van Costa Calma wordt ’s ochtends veel gejogd. Ook vind je er ’s morgens wandelaars en zwemmers die er trainen, waarna de zonaanbidders weer bezit nemen van het strand. In dit vakantieoord vind je vooral Duitse toeristen. Ook zijn er veel Duitsers die er cafés en bars runnen, waardoor je ook met Duits je aardig kunt redden in deze badplaats. Door de directe ligging aan het strand is het ook een ideale plek voor watersporten.