Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
    • Costa Calma ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa Calma

Costa Calma is gelegen op een van de Canarische Eilanden, namelijk Fuerteventura. Zoals de naam al zegt is dit een rustige plaats die aan de kust is gelegen. Wanneer je een vakantie wilt boeken om helemaal tot rust te komen dan is Costa Calma absoluut de place-to-be. Geniet van het fijne strand, de gezellige restaurants en kleine barretjes tijdens je zonvakantie. Vanwege de goede ligging is het de ideale uitvalsbasis om de rest van Fuerteventura te verkennen. Bezoek het natuurpark Jandía of ervaar het authentieke Spaanse gevoel in het plaatsje Corralejo, er zijn vele mogelijkheden tijdens je vakantie. Ook is Costa Calma een geliefde plek om watersporten te beoefenen en valt de vakantiebestemming in de smaak bij zonaanbidders.

Lees meer

Populaire vakanties Costa Calma

Costa Calma - Vakantiedorp met mooi zandstrand

Het mooie vakantieoord Costa Calma ligt direct aan het strand. Dit strand is lang, wordt erg goed bijgehouden en wordt dagelijks schoongemaakt. De duurdere hotels liggen het dichtst bij het strand, waardoor de plaats een luxe uitstraling krijgt. Costa Calma strekt zich uit over meerdere heuvels en bestaat uit verschillende delen die door groene zones van elkaar gescheiden zijn. In dit vakantieparadijs tref je veel kleine papegaai-achtigen aan. Overdag kun je heerlijk wandelen in de groene zones, ’s avonds doen ze een beetje spookachtig aan.

Wat te doen in Costa Calma?

Costa Calma heeft geen echt centrum, maar meerdere winkelcentra met cafés en winkels vormen het middelpunt waar de hotels en appartementen omheen gebouwd zijn. Op het strand van Costa Calma wordt ’s ochtends veel gejogd. Ook vind je er ’s morgens wandelaars en zwemmers die er trainen, waarna de zonaanbidders weer bezit nemen van het strand. In dit vakantieoord vind je vooral Duitse toeristen. Ook zijn er veel Duitsers die er cafés en bars runnen, waardoor je ook met Duits je aardig kunt redden in deze badplaats. Door de directe ligging aan het strand is het ook een ideale plek voor watersporten.

Kortom: bekijk onze uitgebreide aanbod aan mooie hotels in Costa Calma en boek jouw volgende all inclusive of last minute vakantie