Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
    • Corralejo ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Corralejo

Op de Canarische Eilanden is het oorsponkelijke vissersdorpje Corralejo gelegen aan de noordkust van het eiland Fuerteventura. Corralejo is een super gezellige badplaats voor een heerlijke vakantie! Je vind er prachtige zandstranden, een onbewoond eiland, discotheken en heerlijke restaurants. Proef de lokale tapas of geniet van een verse paella. Naast het heerlijke eten zijn er ook veel leuke winkels in deze badplaats te vinden, in het bijzonder veel surfwinkels. Je vind hier dan ook verschillende stranden waar je goed kunt surfen. De temperatuur in deze badplaats is het hele jaar door heerlijk. Als je buiten het seizoen reist hoef je dus geen regen of koude temperaturen te verwachten. 

Lees meer

Populaire vakanties Corralejo

Corralejo - Voor ieder wat wils

Het dorpje is uitgegroeid tot een badplaats met een oude authentieke kern met gezellige pleintjes en terrasjes langs het water. Het centrum van Corralejo is druk en levendig en bevindt zich langs de drukke hoofdstraat waar veel winkels en een aantal disco’s te vinden zijn. Corralejo heeft ongeveer 16 kilometer uitgestrekte, witte stranden die overgaan in het prachtige beschermde natuur- en duingebied El Jable. Ook kan je er vanwege de altijd aanwezige passaatwind diverse watersporten beoefenen, zoals waterskiën en parasailing en zijn er scholen voor duikers en surfers aanwezig.

Een dagje naar Isla de Lobos

Het onbewoonde eiland Lobos ligt enkele kilometers voor de kust van Corralejo. Dit gehele eiland is een beschermd natuurgebied en beschikt over prachtige stranden. Vraag vooraf online je vergunning aan. Er worden maximaal 400 mensen per dag toegelaten. Dit is verdeeld over 2 dagdelen. Een kaartje voor de boot kun je gemakkelijk in de haven kopen. Liever niet afhankelijk van de boottijden? Je kunt altijd een watertaxi nemen. Hier betaal je wat meer voor, maar dan ben je niet afhankelijk van de paar boten die per dag varen. Geniet op dit eiland van de rustige stranden of beklim de vulkaan! Houd er rekening mee dat er geen winkels op dit eiland zijn. Vergeet dus niet je eigen eten en drinken mee te nemen!

De beste reistijd voor Corralejo

In Corralejo is het weer eigenlijk altijd mooi. Er valt nauwelijks neerslag en de zon schijnt er bijna altijd. De beste reistijd is in het najaar. Tussen augustus en oktober is het zeewater net wat warmer dan alle andere maanden. De gemiddelde temperatuur van de lucht is tussen de 20 en 27 graden. En omdat er in Corralejo altijd een verfrissend windje staat zul je het niet snel te warm krijgen. Ook is deze badplaats een geschikte winterzonbestemming. Zelfs in de winter schijnt de zon nog 7 uur per dag!