Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
    • Caleta De Fuste ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Caleta De Fuste

Caleta de Fuste is een badplaats in Fuerteventura, een van de Canarische Eilanden. De badplaats ligt aan de oostkust en is vooral populair bij vakantiegangers die ervan houden om lekker op het strand te liggen. Caleta de Fuste staat erom bekend dat het een geschikt bestemming is voor gezinnen met kinderen dankzij de aflopende stranden. Het is een moderne regio met een mix van hotels, appartementen en vakantieparken. Naast ontspannen op het fijne zandstrand beschikt de plaats over een winkelcentrum met leuke winkels en lekkere restaurants. Aan het strand vind je de gezellige promenade waar je leuk kunt wandelen en met een auto kun gemakkelijk het hele eiland verkennen. Wil jij een heerlijke zonvakantie in Caleta de Fuste? Bekijk ons aanbod op voor de mooiste hotels in deze badplaats.

Lees meer

Populaire vakanties Caleta De Fuste

Caleta de Fuste - een moderne badplaats

Caleta de Fuste is een kleine en moderne badplaats in Fuerteventura. Caleta de Fuste heeft mooie, brede en witte stranden met een prachtige baai waar enkele watersportactiviteiten mogelijk zijn. In het centrum van Caleta de Fuste vind je enkele winkeltjes, leuke bars, gezellige restaurants en een kleine vissers- en jachthaven. Bovendien ligt Caleta de Fuste slechts op een paar kilometer van het vliegveld, hierdoor ben je snel op je bestemming!

Bezienswaardigheden Caleta de Fuste

Het cirkelvormige goude zandstrand Playa del Castillo van Caleta de Fuste is de belangrijkste trekpleister voor vakantiegangers. Het strand is erg geschikt voor gezinnen met kinderen en ligt naast de kleine vissers- en jachthaven en langs het gehele strand ligt een gezellige promenade. In het winkelcentrum vind je leuke winkels, bars en restaurants.

Door de centrale ligging op het eiland is het een goede basis voor dagtochten. Ontdek de omgeving met een quad of buggy of leer duiken bij de duikschool in Caleta de Fuste. Verder kun je op minder dan een kilometer van de stad een balletje slaan op de golfbaan.

Weer en reistijd Caleta de Fuste

Caleta de Fuste heeft een droog klimaat en een hoog aantal zonuren. De temperaturen liggen in de zomer gemiddeld rond de 28 graden en in de winter rond de 20 graden. Dit maakt het een geliefde bestemming bij zonzoekers en overwinteraars. De reistijd naar Caleta de Fusta bedraagt ongeveer 4,5 uur vanuit Nederland.