Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
    • Morro Jable ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Morro Jable

Een vakantie naar Morro Jable? Deze badplaats ligt op het schiereiland Jandía op Fuerteventura. Het is de meest zuidelijke stad van dit eiland, dat deel uitmaakt van de Canarische Eilanden, en wordt ook wel gezien als de authentiekste kustplaats van dit vulkanische eiland. In deze stad is genoeg te doen. Kom heerlijk tot rust op het strand en geniet van de zon. Het strand Playa de Cofete is een aanrader! Verder is een bezoekje aan de haven ook zeker de moeite waard.  Je vindt hier vele boten en schepen die hier zijn aangemeerd. Verder zijn er in de omliggende straatjes genoeg gezellige restaurantjes en terrasjes te vinden waar je kan genieten van de visgerechten die hier onder andere worden geserveerd. Enthousiast geworden? Bekijk snel alle hotels en resorts!

Lees meer

Populaire vakanties Morro Jable

Populaire badplaats op Fuerteventura

Morro Jable is een van de populairste badplaatsen op Fuerteventura. Deze plaats is in korte tijd uitgegroeid van een klein vissersdorpje naar een plaats vol populaire resorts. Morro Jable ligt in het zuidelijk deel van Fuerteventura. Het is zelfs de meest zuidelijke stad van dit eiland! Vanaf het vliegveld Puerto del Rosario is het ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden naar Morro Jable. Je vindt vele All Inclusive resorts en hotels in deze badplaats. Zo kun je onbezorgd van jouw heerlijke vakantie genieten!

Wat kun je doen in Morro Jable?

In Morro Jable liggen prachtige stranden. Playa de Cofete is een absolute aanrader! Je bereikt deze via een lange kiezelweg door de bergen. Het is even een tocht maar het uitzicht is adembenemend! Dit lange zandstrand staat in contrast met de hoge bergen.

Ook de haven Puerto Morro Jable is leuk om te bezichtigen. Hier vind je vele boten en schepen die op deze plek aanmeren. Daar omheen liggen ook leuke straatjes waar je op je gemak door kunt slenteren.

Een groep vrijwilligers is bezig met de zeeschildpadden te redden in dit gebied. De Turtle Nursery kun je bezoeken en zo ook jouw bijdrage leveren. Hier vind je gewonde schildpadden die worden opgeknapt zodat ze vervolgens kunnen worden vrijgelaten.

Het weer in Morro Jable

De Canarische Eilanden staan er om bekend dat het weer het hele jaar door aangenaam is. Met milde winters met weinig regen en rond de 20 graden en warme zomers van 24 tot 29 graden kan dit eiland het hele jaar door bezocht worden. Perfect als je wilt ontsnappen aan een gure winter of natte herfst! Ook de zee temperatuur blijft prettig. Deze is het gehele jaar door rond de 20 graden. Niet te koud dus! Wel is het aan te raden om voor ’s avonds een vestje of trui mee te nemen. Het kan dan namelijk wat afkoelen.