Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Verenigde Arabische Emiraten ×
    • Fujairah ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Zin in een zonvakantie? Denk dan is aan Fujairah in de Verenigde Arabische Emiraten. Je zal hier niet zo snel aan denken maar deze bestemming is zeker de moeite waard. Dit Emiraat is nog vrij rustig, er is nog niet zo veel gebouwd met vergelijking tot de Emiraat Dubai. Daarom zijn de prijzen hierdoor een stuk lager. Hier zijn prachtige stranden te vinden, met azuurblauwe zee en witte stranden. Je waant hier op een tropisch vakantieoord. Wil je even verkoeling zoeken? Ga naar een van de shopping centers en ontdek alle luxe boetieks die er te vinden zijn! Heb je zin in een beetje actie, maak een tour op een quad of op een jetski met je vrienden!

Lees meer

Populaire vakanties Fujairah

Vakantie Fujairah 

Heb je ook zin in een luxe vakantie? Dan is Fujairah wat voor jou. Geniet hier van alle luxe en kom volledig tot rust. Prachtige witte zandstranden met azuurblauwe zee. Zelfs op het strand ontbreekt het je niet van luxe, genoeg zonbedden en service tot aan je bedje. Neem een duik in de zee en vergeet je snorkel niet! De onderwaterwereld is hier prachtig, waardoor je uren ronddobbert. Wil je iets meer pit op het water, huur een jetski of een speedboot en scheur over het water.

Wat te doen in Fujairah 

Maak ook zeker een cultureel uitstapje. In het emiraat Fujairah zijn meerdere archeologische opgravingen gedaan. Je mag de opgravingen niet bezoeken zonder gids. Ze zullen je vertellen wat voor functie de verschillende gebouwen hadden. De Bidya Moskee is een van de oudste moskeeën in Verenigde Arabische Emiraten, de prachtige moskee stamt waarschijnlijk uit de 14e eeuw. Breng een bezoek aan het Fort Fujairah. Dit fort is het oudste fort van de Verenigde Arabische Emiraten, het is gebouwd in 17e eeuw.

Ga naar de 'vrijdagmarkt', deze is 7 dagen per week open! De naam van de markt komt nog van vroeger, toen men vrij was op vrijdag. Op deze gezellige markt vind je allerlei soorten fruit, tapijten en speelgoed. Maak een wandeling en laat je meenemen door cultuur van Fujairah. Maak een wandeling en laat je meenemen in de cultuur. Een andere mogelijkheid is om een dagtripje te maken naar de indrukwekkende stad Dubai of het geweldige Ras al Khaimah. Deze steden liggen op zo'n 100 kilometer van Fujaira verwijderd. 

Fujairah: weer & klimaat

De Emiraten liggen midden in de prachtige woestijn, daardoor is het heerlijk warm. Een tip, neem genoeg zonnebrand mee tijdens je vakantie. Voor wat afkoeling duik je in één van de heerlijke zwembaden bij je hotel! Wil jij lekker relaxen tijdens een zonvakantie? Dan reis je in de maanden mei tot september, het is dan namelijk rond de 35 graden in Fujairah. Ga je er liever wat meer op uit tijdens je vakantie? Kies dan voor de periode oktober tot aan april, dan is het 'maar' 30 graden. Nog steeds warm genoeg om heerlijk te relaxen maar net iets aangenamer wanneer je er op uit wilt! Wil jij ook genieten van alle pracht en praal? Neem snel een kijkje in één van de hotels!