Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Verenigde Arabische Emiraten ×
    • Fujairah ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Op zoek naar een goedkope vakantie Fujairah? Last minute Fujairah en all inclusive Fujairah vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Fujairah van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Fujairah te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Fujairah is een van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten. De emiraat is gelegen aan de oostkust van het land, aan de Golf van Oman. 

Lees meer

Populaire vakanties Fujairah

Fujairah - betoverende bestemming in het Midden-Oosten

Fujairah ligt in tegenstelling tot de andere emiraten Dubai en Abu Dhabi aan de oostkust van de Verenigde Arabische Emiraten. Hier vind je brede zandstranden en het heldere water van de Golf van Oman. Door de fijne temperaturen is het water geschikt voor het beoefenen van verschillende watersporten. 

Wanneer je heerlijk tot rust komt op het strand ligt het Al Hajar gebergte op de achtergrond. Ga op safari in het ruige gebergte en het woestijnlandschap. Of breng een bezoekje aan Fujairah-stad. Hier vind je verschillende historische schatten en bezienswaardigheden. Fort Fujairah is hier een van. Breng ook een bezoekje aan de gezellige markt, die zeven dagen per week voor je klaar staat.

Er zijn in de emiraat meerdere archeologische opgravingen gedaan en een deel daarvan kun je bezoeken. Ook is de Bidya Moskee een bezoekje waard. Het is een van de oudste moskeeën van het land en stamt uit de 14e eeuw. 

Furjairah is vergeleken met de andere emiraten een stuk rustiger waardoor het de ideale plek is voor rustzoekers die willen genieten van een een heerlijke strandvakantie. Je kunt hier verblijven in een van de prachtig luxe hotels en resorts.