Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Verenigde Arabische Emiraten ×
    • Ras Al Khaimah ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah is één van de meest unieke emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten in Azië. Ras Al Kaimah betekent "top van de tent", dit is een verwijzing naar het noordelijkste punt van het schiereiland. Ras Al Kaimah is het emiraat wat zowel groene natuur en woestijn, als bergen heeft. Dit maakt deze bestemming enorm bijzonder! Het toerisme in Ras Al Khaimah is upcoming, dit maakt de bestemming extra interessant omdat je de authentieke Arabische sfeer nog goed kunt proeven! Wanneer je van luxe houdt zit je in Ras Al Khaiman goed. Het is de ideale bestemming voor reizigers die houden van zon, zee en strand in combinatie met natuur en rust.

Lees meer

Populaire vakanties Ras Al Khaimah

Ligging vakantiebestemming Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah is gelegen in Azië. Het behoort tot de Verenigde Arabische Emiraten en is de noordelijkste Emiraat van het schiereiland. Het Emiraat ligt tussen de Perzische Golf (ook wel de Arabische Golf genoemd), Oman en het Hajar-gebergte. De vluchtduur vanaf Amsterdam is ca. 6,5 uur. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er geen rechtstreekse vluchten naar Ras Al Khaimah zijn. De meeste vluchten naar Ras Al Khaimah gaan via Dubai, je hebt hier dan een overstap. 

Ras Al Khaimah: verborgen Parel van de Emiraten

In het verleden leefde de bevolking in Ras Al Khaimah van de parelvisserij. Vandaag de dag zijn deze schitterende parels alleen nog te bewonderen in de Suwaidi Pearl Farm. De laatstgenoemde is een parelboerderij welke ligt in het kleine vissersdorpje Al Rams. Suwaidi Pearl heeft zijn deuren geopend voor toeristen om het unieke culturele erfgoed van de parelindustrie en de historie daarvan te delen. Het gebied van Suwaidi Pearl heeft een prachtige tuin en heeft een magische sfeer wanneer je hier rondwandelt. 

Luxe vakantie gegarandeerd 

Bij aankomst in Ras Al Khaimah zie je dat je bent beland in een sprookje van duizend-en-één-nacht, je geniet van de persoonlijke service in de luxe hot​els welke allemaal direct aan het strand gelegen zijn. In tegenstelling tot de andere Emiraten vind je hier geen hoge wolkenkrabbers, maar prachtige witte parelstranden en een helderblauwe zee. Tijdens je vakantie dompel waan je jezelf in complete luxe in één van de vijfsterrenhotels, ontspan je tijdens een massage op het mooie strand en neem je een duik in het zwembad van je hotel. Op de resorts is zo ontzettend veel te doen, dat je vakantie eigenlijk al compleet is zonder dat je het hotel hoeft te verlaten. Mocht je toch graag de deur uit willen, dan kun je je hartje sneller laten kloppen van al het moois wat te koop in is in de shoppingmall Al Hamra. Heb je nog geen genoeg gekregen van alle luxe? Dan kun je vanaf Ras Al Khaimah gemakkelijk naar het Emiraat Dubai en laat je betoveren door deze bijzondere en luxe stad. 

Als je nog op zoek bent naar een unieke bestemming voor je volgende vakantie, ben je in Ras Al Khaimah aan het juiste adres. Bekijk snel het aanbod op onze website en kies het luxueuze hotel waar jij jezelf al ziet vertoeven!