Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Verenigde Arabische Emiraten ×
  • Dubai ×
  • Dubai ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Voor velen is een reisje naar de stad Dubai een droom die uitkomt. Met torenhoge wolkenkrabbers, de grootste winkelcentra ter wereld, chique hotels en het strand lijkt deze bestemming aan alles te voldoen voor een geslaagde stedentrip. Dubai is één van de 7 Verenigde Arabische Emiraten. Een andere bekende Emiraat is Abu Dhabi. Binnen 6,5 uur vlieg je vanuit Amsterdam naar Dubai International Airport. Een van de hoogtepunten die je zeker niet wilt missen in Dubai is een bezoekje aan de Burj Khalifa – het hoogste gebouw ter wereld! Ook de Dubai Mall en het aquarium mogen niet overgeslagen worden! Ben jij klaar voor jouw stedentrip naar deze wereldstad? Op Prijsvrij.nl vind je de beste aanbiedingen naar Dubai!

Lees meer

Populaire stedentrips Dubai

Hoe warm is Dubai?

Het is geen geheim dat de temperaturen in Dubai flink op kunnen lopen. Vooral in de zomer kun je deze bestemming misschien maar beter vermijden. Van juni tot en met september kan het kwik gemakkelijk de 40 graden aantikken. Geen ideale temperaturen voor een stedentrip of weekendje weg! De winter is een geschiktere periode om deze stad te bezoeken. Vanaf november dalen de temperaturen weer onder de 30 graden en dit houdt tot april ongeveer aan. Warm genoeg om aan het zwembad of op het strand te liggen, maar ook ideaal om bezienswaardigheden te bezoeken!

Bezienswaardigheden in Dubai

In een wereldstad als Dubai is enorm veel te doen en te bezichtigen. Omdat je natuurlijk niet alles kunt zien lees je hieronder een selectie van de bekendste bezienswaardigheden:

Bezoek de Burj Khalifa

De Burj Khalifa is het hoogste gebouw ter wereld. Met zijn 828 meter rijkt deze tot boven de wolken. Het is alleen al imposant om dit gebouw van buitenaf te bezichtigen, maar voor degenen zonder hoogtevrees is een ritje naar de top zeker een van de mogelijkheden! Een leuk feitje: de Burj Khalifa is niet alleen het hoogste gebouw ter wereld, maar heeft ook de hoogste nachtclub in de wereld. Een unieke stapervaring!

Dubai Mall

Dubai is een stad van records. Zo is ook de Dubai Mall het grootste winkelcentrum ter wereld. Met maar liefst 1200 winkels en vele attracties kun je je hier uren vermaken. Ook op de extreem warme dagen hoef je je geen zorgen te maken. Deze hele mall is airconditioned. Wat unieke features van deze mall zijn dat er een groot aquarium is, deze kun je gratis van de buitenkant bekijken, wil je echt tussen de vissen lopen kun je een kaartje kopen. Er is een heuse waterval aanwezig. Deze vindt je naast de Ferrari winkel! Shop till you drop!

Jumeirah Moskee

De meerderheid van de bevolking van de Verenigde Arabische Emiraten is islamitisch. Om deze reden zijn er ook meerdere moskeeën te vinden in deze staat. De Jumeirah Moskee is niet alleen de grootste, maar ook een van de mooiste moskeeën van de Verenigde Arabische Emiraten. Er worden rondleidingen georganiseerd. Uniek is dat dit de enige moskee is in de VAE die niet-moslimbezoekers toelaat. Het is uiteraard wel belangrijk dat je bedekt bent. Geen korte broeken en zorg ook dat je schouders bedekt zijn.

Slaap een nacht in het Burj Al Arab hotel

Het Burj Al Arab hotel is het enige 7-sterrenhotel ter wereld. Dit hotel beschikt over alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. Er zijn maar liefst 9 restaurants aanwezig met elk een andere specialiteit. Ook zijn de kamers waarin je verblijft groter dan een gemiddeld huis. Een “simpele suite” is ruim 250m² groot! Ervaar de gastvrijheid van dit hotel!

Jouw stedentrip naar Dubai

Ben jij nieuwsgierig geworden om deze stad zelf te bezoeken na het lezen van alle bezienswaardigheden? Op Prijsvrij.nl boek je snel en gemakkelijk jouw stedentrip of weekendje weg naar Dubai. Vanaf Amsterdam, Düsseldorf en vele andere steden reis je gemakkelijk naar deze wereldstad in het Midden Oosten!

Blog

 • Foto
  Wereldrecords verbreken in Dubai
  03 februari 2021

  In Dubai is alles groter, hoger, mooier en luxer. Bezoek o.a. het hoogste gebouw ter wereld en combineer dit met een zonnige dag aan het strand. Wist je dat je tijdens je vakantie in Dubai meerdere wereldrecords kunt bezoeken? Check ze hier voor je vakantie start!

  Wereldrecords verbreken in Dubai