Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Egeische kust ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Egeische kust

Op zoek naar een goedkope vakantie Egeïsche Kust? Last minute Egeïsche Kust en all inclusive Egeïsche Kust vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Egeïsche Kust van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Egeïsche Kust te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Deze regio aan de westkust van Turkije is erg divers en vanwege de prachtige baaien en mooie natuur zeer populair.

Lees meer

Populaire vakanties Egeische kust

Egeïsche Kust - Strand, cultuur en natuurschoon

De Egeïsche Zee grenst aan enkele bekende vakantiebestemmingen in Europa. De Egeïsche Zee is feitelijk een deel van de Middellandse Zee. Het stukje ligt ingeklemd tussen in het oosten Turkije en in het westen Griekenland. De westkust van Turkije grenst aan de Egeïsche Zee en wordt de Egeïsche Kust genoemd.

 

Bekende Turkse badplaatsen zijn Kusadasi, Bodrum en Gümbet. De badplaatsen variëren van pittoreske vissersdorpjes, tot levendige uitgaansplekken waar met name jongeren samendrommen. De overeenkomst is echter het prachtige strand aan de Egeïsche Zee. De plaatsen aan de Egeïsche Kust worden veelal omgeven door olijfbomen en rotspartijen en vele historische en culturele bezienswaardigheden zijn in de regio te vinden.

 

De Egeïsche Kust is met name populair bij mensen die op zoek zijn naar zon, zee en strand. Dit komt zeker ook door het klimaat dat in deze regio heerst. Er is hier sprake van een Middellandse Zee, of Mediterraan klimaat, waarbij warme zomers een feit zijn. Omdat de warmte iets aangenamer is dan in het zuiden van Turkije is de westkust van Turkije ook zeer geschikt voor oudere vakantiegangers of gezinnen met jonge kinderen.