Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Egeische Kust ×
    • Gumbet ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Gümbet is een bruisend stadje aan de Egeische Kust in Turkije en nog vrij onbekend bij de meeste mensen. Hoewel het een klein plaatsje is, en het pal naast Bodrum ligt, zal een vakantie naar Gümbet je niet teleurstellen! Perfect voor zonaanbidders en strandliefhebbers, je kunt namelijk geweldig genieten onder de Turkse zon aan het strand of het zwembad. Het is niet echt de plek voor culturele pareltjes, maar wel voor een relaxte strandvakantie, barhoppen en culinair genieten van lokale gerechten. Voor een beetje cultuur ga je naar Bodrum, je bent er binnen no-time. Gumbet is ideaal voor gezinnen met kinderen maar ook de jongeren zullen zich hier geen moment vervelen. Klaar voor ontspannende vakantie?!

Lees meer

Populaire vakanties Gumbet

Ultiem ontspannen in het levendige Gümbet

Gümbet is een rustige en gezellige badplaats in Turkije en ligt aan een prachtige baai met mooie zandstranden. In Gümbet vind je voornamelijk laagbouw van witte huisjes, wat zorgt voor een aangename en knusse sfeer. De kleine badplaats is misschien minder bekend als Bodrum maar zeker niet minder leuk. Het heeft het een gezellig en levendig centrum. In de Barstreet vind je vele bars. Wist je dat er ooit een echte Nederlandse bar was? Ook zijn er verschillende clubs te vinden in Gümbet. Ideaal voor de jongeren, maar stiekem ook voor de volwassenen!

Omdat Gümbet gebouwd is op een heuvel aan zee is er een groot hoogteverschil tussen het centrum en de kust. Dit zorgt voor veel mooie uitzichten over de zee en het strand. De zeebodem loopt langzaam af, daarom is Gümbet een populaire bestemming voor gezinnen. Het strand van Gumbet heeft zelfs de Blauwe Vlag, wat betekent dat het er schoon en veilig is, perfect dus voor de kids! 

Omgeving van Gümbet

Even gluren bij de buren! Gümbet wordt door een heuvel gescheiden van de grote toeristische plaats Bodrum. Een uitstapje hier naartoe mag natuurlijk niet tijdens je vakantie ontbreken, vooral als je houdt van cultuur. Breng een bezoekje aan het kasteel de St. Petersburcht en de Mausoleum van Halicarnassus, wandel langs de leuke winkeltjes en boogie tot laat in de nacht. 

Het klimaat en weer in Gümbet

Gümbet heeft een ideaal klimaat met heerlijke warme zomers en milde winters. De temperatuur tijdens de zomer stijgt wel eens boven de 30 graden, heerlijk toch! Maar ook in de winter is het goed vertoeven met temperaturen van gemiddeld 12 graden. Toch lig je het lekkerst aan het strand tijdens de zomermaanden! Wat ook fijn is, het is maar 3,5 uur vliegen naar Bodrum en je bent binnen ongeveer een half uurtje bij je hotel. Hoe goed klinkt dat?