Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Egeische kust ×
    • Gumbet ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Gümbet? Last minute Gümbet en all inclusive Gümbet vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Gümbet van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Gümbet te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Gümbet is een stad aan de Egeische Kust in Turkije.

Lees meer

Populaire vakanties Gumbet

Gümbet - Levendige badplaats naast Bodrum

Gümbet is een drukke maar gezellige badplaats in Turkije en ligt aan een prachtige baai met mooie zandstranden. In Gümbet vind je voornamelijk laagbouw van witte huisjes, wat zorgt voor een gemoedelijke en knusse sfeer, ook heeft het een gezellig en levendig centrum. In de Barstreet vindt je vele Engelse, Duitse en Nederlandse bars. Ook zijn er verschillende clubs te vinden in Gümbet.

Ultiem genieten in Gümbet

Omdat Gümbet gebouwd is op een heuvel aan zee is er een groot hoogteverschil tussen het centrum en het strand. Dit zorgt voor veel mooie uitzichten over zee en het strand. De zeebodem loopt langzaam af, daarom is Gümbet een populaire bestemming voor gezinnen.

Gümbet of Bodrum?

Gümbet wordt door een heuvel gescheiden van de grote toeristische plaats Bodrum. Een uitstapje hier naartoe mag natuurlijk niet in uw programma ontbreken, vooral als je houd van cultuur snuiven. De stad is misschien minder bekend als Bodrum maar zeker niet minder leuk.

Vakantie Gümbet? Denk hieraan...

Veel accommodaties zijn bergafwaarts of bergopwaarts gebouwd en zijn door de trappen niet altijd geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bekijk de beschrijving van de accommodatie voor meer informatie.