Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Egeische kust ×
    • Bodrum ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Bodrum? Last minute Bodrum en all inclusive Bodrum vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Bodrum van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Bodrum te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Bodrum is een moderne badplaats in Turkije en is gelegen aan de Egeische Kust.

Lees meer

Populaire vakanties Bodrum

Bodrum - Bruisende badplaats aan prachtige baai

Bodrum is een stad aan de zuidwestkust van Turkije aan de Golf van Gokova en ligt tegenover het Griekse eiland Kos. De stad is een moderne badplaats en ligt in een prachtige baai met in het midden de imposante Middeleeuwse burcht. De stad bestaat uit schilderachtige steegjes, gezellige terrassen, traditionele cafés, hippe bars en moderne discotheken.

 

Loop ook eens over de wandelpromenade langs de schilderachtige en moderne havens waar talrijke jachten en vissersboten voor een enorm kruisridderkasteel liggen afgemeerd. Dit kasteel, de St. Petersburcht, dateert uit de 15e eeuw en biedt tevens plaats aan een museum. Natuurlijk vind je ook hier genoeg souvenirwinkels, coutureboetieks en uitstekende visrestaurants.