Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Egypte ×
    • Rode Zee ×
    • El Gouna ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

De luxe badplaats El Gouna is vanwege haar ligging aan de Rode Zee een favoriete vakantiebestemming voor duikers. Zie jij jezelf al zwemmen tussen de vele vissen en kleurrijke koraalsoorten? Of bekijk je ze liever van bovenaf tijdens het snorkelen? Ook als je nog geen ervaren duiker bent, kan je in El Gouna je PADI duikbrevet behalen bij één van de vele duikscholen. De grotere, luxe All Inclusive resorts in Egypte beschikken vaak over een eigen duikschool. Ideaal! Ook aan watersporten is er geen gebrek. Zo kan je gaan zeilen, vissen, waterskiën en/of windsurfen. Een jeep-/quadsafari door de woestijn behoort ook tot de mogelijkheden. Toe aan ontspanning? Overdag kan je prima relaxen aan het mooie strand en genieten van tropische temperaturen. Het gehele jaar door is het hier lekker warm. Perfect dus voor jouw volgende zonvakantie!

Lees meer

Populaire vakanties El Gouna

El Gouna: een vakantiedorp met stijl 

El Gouna is één van de nieuwste badplaatsen van Egypte. Het ligt aan de Rode Zee, op slechts 20 km ten noorden van de bekende badplaats Hurghada. El Gouna is een groot knus vakantiedorp omgeven door woestijn. Het plaatsje is op een unieke manier opgezet met sfeervolle en luxe hotels in allerlei aardetinten zoals terracotta en okergeel. Vele hotels liggen ook nog eens direct aan zee! 

Het centrum van El Gouna is erg klein, maar met haar kronkelige straatjes, winkeltjes en restaurantjes, erg gezellig. Het stadje beschikt over vele faciliteiten, waardoor het eigenlijk onafhankelijk is van de stad Hurghada. Naast een eigen ziekenhuis vind je hier bijvoorbeeld ook een jachthaven, een watersportcentrum en winkelcentra. In de jachthaven kan je vele luxe jachten bewonderen. 

Wees lekker actief

El Gouna is eveneens het ideale startpunt voor excursies naar antieke monumenten of oasen. Aan sportactiviteiten is zeker geen gebrek. Je kunt hier alle soorten watersporten uitoefenen zoals zeilen, vissen, waterskiën, windsurfen en natuurlijk duiken.

Beste reistijd & weer in El Gouna

El Gouna is het gehele jaar door goed te bezoeken! De temperatuur komt vrijwel nooit onder de 20 graden uit overdag. In de warme zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot ruim boven de 30 graden. Doordat de temperatuur in El Gouna in de koude wintermaanden ook nog erg aangenaam is, is het een perfecte zonbestemming het gehele jaar door.