Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Egypte ×
    • Rode zee ×
    • Makadi bay ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Makadi bay

Op zoek naar een goedkope vakantie Makadi Bay? Last minute Makadi Bay en all inclusive Makadi Bay vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Makadi Bay van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Makadi Bay te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Makadi Bay is een badplaats in het oosten van Egypte en is direct aan de Rode Zee gelegen.

Lees meer

Populaire vakanties Makadi bay

Makadi Bay - Luxe hotelresort

Makadi Bay is een plezierig en nog vrij nieuw badplaatsje in Egypte wat nog volop in ontwikkeling is. Het beschikt over een klein centrum, een relaxte sfeer en een beperkt aantal luxe hotels. Het is een gezellig dorp met kronkelende straatjes, winkeltjes, cafés en restaurants. Heerlijk slenteren en aanschuiven dus voor een verkoelend drankje. De voorzieningen zijn echter even talrijk als die bij het grotere 'zusje' Hurghada, zo’n dertig kilometer verderop. Vanwege deze kleinschaligheid is Makadi Bay een heerlijke locatie voor een ultiem ontspannen vakantie.

 

Makadi ligt aan een tot voor kort ongerepte baai en biedt dezelfde duik- en snorkelfaciliteiten als het bekende Hurghada. Het mooie zandstrand loopt langzaam af in zee en is daarom ook erg geschikt voor kleine kinderen. Het weer is er gedurende het hele jaar erg aangenaam, vooral in de wintermaanden trekken daarom veel toeristen naar Egypte om alsnog van de zon te kunnen genieten.

 

Bovendien liggen de zee en alle snorkeluitrustingen op wandelafstand. Want ook een duik in de wonderbaarlijke wereld onder water is hier een must. Snorkelaars vinden er een fraai, kleurrijk koraalrif wat erg goed staat aangeschreven bij de kenners. Een leuke excursie brengt je naar het paradijselijke Giftun Island. Dit mooie eilandje ligt slechts enkele kilometers voor de kust en ook hier kun je weer uitstekend snorkelen.