Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Egypte ×
  • Rode Zee ×
  • Makadi Bay ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Makadi Bay

Luxe hotels en prachtige riffen is wat je in Makadi Bay kan verwachten. Deze badplaats in Egypte is een uitstekende zonvakantie bestemming voor jong en oud, gelegen aan de prachtige Rode Zee. Wat een voordeel is aan Makadi Bay is dat de temperaturen er het hele jaar door heerlijk zijn. En de hotels liggen vaak aan het strand waardoor je vanuit je bed zo het strand of het zwembad in rolt. Kun je het nog beter hebben? Als je even iets actiefs wil doen haal je je duikpak of snorkel tevoorschijn of bezoek je het centrum. Trek ook eens het binnenland in en doe een kamelentocht door de woestijn. Waaghalzen kunnen hier ook een excursie in een quad of een jeep doen. En in de avond zie je in de woestijn een prachtige sterrenhemel. Ga je mee naar Makadi Bay?

Lees meer

Populaire vakanties Makadi Bay

Makadi Bay - Luxe hotel en resorts

Makadi Bay is een plezierig en nog vrij nieuw badplaatsje aan de Rode Zee wat nog volop in ontwikkeling is. Het beschikt over een klein centrum, een relaxte sfeer en een beperkt aantal luxe resorts. Het is een gezellig dorp met kronkelende straatjes, winkeltjes, cafés en restaurants. In de avond heerlijk slenteren en tussendoor aanschuiven voor een verkoelend drankje. De voorzieningen in deze badplaats zijn even talrijk als die bij het grotere 'zusje' Hurghada, maar vanwege de kleinschaligheid is Makadi Bay een heerlijke locatie voor een ultiem ontspannen vakantie.

Duiken en Snorkelen in Makadi Bay

Makadi ligt aan een ongerepte baai en biedt dezelfde duik- en snorkelfaciliteiten als het bekende Hurghada. Het mooie zandstrand loopt langzaam af in zee en is daarom ook erg geschikt voor kleine kinderen. Het weer is er gedurende het hele jaar erg aangenaam. Vooral in de wintermaanden trekken daarom veel toeristen naar Egypte om alsnog van de zon te kunnen genieten.

Bovendien liggen de zee en alle snorkeluitrustingen op wandelafstand. Want ook een duik in de wonderbaarlijke wereld onder water is hier een must. Snorkelaars vinden er een fraai, kleurrijk koraalrif wat erg goed staat aangeschreven bij de kenners. Een leuke excursie brengt je naar het paradijselijke Giftun Island. Dit mooie eilandje ligt slechts enkele kilometers voor de kust en ook hier kun je weer uitstekend snorkelen.

Dus waar wacht je nog op? Boek last minute of voor later in het jaar jouw vakantie naar Makadi Bay en kom volledig tot rust.

Blog

 • Foto
  De beste tips voor een vakantie in Makadi Bay
  19 juli 2021

  In Makadi Bay vind je enerzijds de echte Egyptische cultuur met kleine straatjes en drukke locals en anderzijds ook de rust die past bij een heerlijk ontspannen vakantiebestemming. Ben je benieuwd wat voor uitstapjes je kunt maken tijdens een vakantie in Makadi Bay? Lees dan onze blog met de beste tips voor jouw vakantie!

  Tips voor vakantie Makadi Bay