JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Reisadvies Malta » Alle maatregelen in Malta » Prijsvrij.nl

Reisadvies voor Malta

Voor het laatst bijgewerkt op 2-7-2020

 

Wil jij naar het mooie Malta op vakantie? Blijf dan goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wij hebben een overzicht met de meest actuele informatie, de richtlijnen van de Maltese overheid en veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet zodat jij goed voorbereid op vakantie kunt!

Actueel:

Vanaf 1 juli gaan de grenzen van Malta weer open, maar als je voor 15 juli vertrekt vanuit Nederland moet je 14 dagen in quarantaine verblijven. Na 15 juli kun je zonder beperkingen naar Malta reizen.

 

Meer weten?

Corona-voucher

Lees hier meer over hoe je kan boeken met de corona-voucher.

 

Nederland Wereldwijd

Check de laatste updates van het Ministerie van Buitenlandse zaken

 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over geboekte vakanties

Wat zijn de meest gestelde vragen?

Wanneer kan ik weer op vakantie naar Malta?

Vanaf 15 juli kun je waarschijnlijk weer op vakantie naar Malta zonder quarantaineverplichting. Nog heel even geduld dus!

Op vakantie naar Malta, wat is er open?

Goed nieuws! De beperkingen op faciliteiten zijn opgeheven. Dit betekent dat de restaurants, stranden, hotels en winkels gewoon weer open zijn en jij kunt genieten van de vakantie vanaf juli.

Wat zijn de corona maatregelen in Malta?

  • Wanneer je besmet bent met het Coronavirus moet je 14 dagen in quarantaine verblijven. Wanneer je dit niet doet kun je een hoge boete riskeren.
  • Er moet ten alle tijden een afstand van minimaal 1,5e meter worden bewaard.

Kan ik met het vliegtuig naar Malta?

De grenzen gaan vanaf 1 juli weer open, maar omdat je voor 15 juli eerst in quarantaine moet verblijven kun je pas na 15 juli met het vliegtuig naar Malta. Je dient je te houden aan de richtlijnen van de luchtvaartmaatschappij waar je mee vliegt. Zij hebben protocollen opgesteld. Dit kan verschillen per luchtvaartmaatschappij en luchthaven. Let ook op aan welke regels je je dient te houden op het vliegveld van vertrek én aankomst. Zo kan iedereen weer veilig op vakantie!

Prijsvrij doet er alles aan om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden, maar door de snelle veranderingen van de regels kunnen onjuistheden voorkomen. Prijsvrij is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden. Check altijd voor reservering en vertrek het actuele reisadvies op de website: Nederland Wereldwijd.