Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Malta ×
    • Malta ×
    • Sliema ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Ben jij in voor een ontspannen vakantie onder het genot van zomerse temperaturen? Dan is een vakantie naar de stad Sliema op het eiland Malta iets voor jou! Flaneer op het eindeloze boulevard of geniet optimaal bij de beachclubs met één of meerdere zwembaden. Wil je er ook eens even tussenuit en meer zien van het prachtige eiland? Dat kan allemaal! Sliema ligt namelijk erg centraal gelegen op Malta. Vanuit de stad kun je alle denkbare excursies boeken die je maar ook wilt, óf je springt zo op de veerboot naar de Maltese hoofdstad Valletta. In de stad zelf is het een échte aanrader om de verdedingswerken van Sliema te bewonderen. Langs de kust vind je een aantal forten, zoals Fort Tigné en Il Fortizza. Ontdek samen met je partner of met het gezin het mooie eiland Malta!

Lees meer

Populaire vakanties Sliema

Sliema: een hippe badplaats

Een bruisend nachtleven, de diverse winkels, chique restaurants en gezellige cafés zorgen voor volop vermaak tijdens je vakantie. Deze levendige badplaats op Malta ligt enkele kilometers ten westen van de stad Valetta. In de baai van Sliema vertrekken regelmatig cruises, rondvaarten en veerboten naar Valletta. Verder worden er ook boottochten georganiseerd naar de Blue Lagoon bij het eiland Comino.

Bezienswaardigheden Sliema

Winkelliefhebbers kunnen slenteren over de wandelboulevard en shoppen in het overdekte winkelcentrum. Aan de waterzijde is het goed toeven bij de diverse restaurants en cafés. Vanuit Sliema breng je eenvoudig een bezoek aan nabij gelegen steden als St. Julians en Valetta. Een absolute aanrader is een boottocht naar de Blue Lagoon, een kleine zwembaai met helderblauw zeewater gelegen tussen het eiland Gozo en Malta.