Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Malta ×
    • Malta ×
    • Sliema ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Sliema? Last minute Sliema en all inclusive Sliema vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Sliema van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Sliema te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Sliema is een hippe badplaats aan de noordoostkust van het eiland Malta.

Lees meer

Populaire vakanties Sliema

Sliema - Een hippe badplaats

Een bruisend nachtleven, de diverse winkels, chique restaurants en gezellige cafés zorgen voor volop vermaak tijdens je vakantie. Deze levendige badplaats op Malta ligt enkele kilometers ten westen van de stad Valetta. In de baai van Sliema vertrekken regelmatig cruises, rondvaarten en veerboten naar Valletta. Verder worden er ook boottochten georganiseerd naar de Blue Lagoon bij het eiland Comino.

Bezienswaardigheden Sliema

Winkelliefhebbers kunnen slenteren over de wandelboulevard en shoppen in het overdekte winkelcentrum. Aan de waterzijde is het goed toeven bij de diverse restaurants en cafés. Vanuit Sliema breng je eenvoudig een bezoek aan nabij gelegen steden als St. Julians en Valetta. Een absolute aanrader is een boottocht naar de Blue Lagoon, een kleine zwembaai met helderblauw zeewater gelegen tussen het eiland Gozo en Malta.