Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Malta ×
    • Malta ×
    • Sliema ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Wil jij genieten van zomerse temperaturen tijdens een ontspannen vakantie? Dan is de stad Sliema op het eiland Malta iets voor jou! Flaneer op de boulevard of geniet optimaal bij de beachclubs met één of meerdere zwembaden. Wil jij er eens lekker tussenuit en meer zien van het prachtige eiland? Dat kan allemaal! Sliema is namelijk erg centraal gelegen op Malta. Vanuit de stad kun je alle denkbare excursies boeken die je maar wilt, óf je springt zo op de veerboot naar de Maltese hoofdstad Valletta. In de stad zelf is het een aanrader om de verdedingswerken van Sliema te bewonderen. Langs de kust vind je een aantal forten, zoals Fort Tigné en Il Fortizza. Ontdek samen met je partner of gezin de mooie stad Sliema!

Lees meer

Populaire vakanties Sliema

Sliema: een hippe badplaats

Een bruisend nachtleven, de diverse winkels, chique restaurants en gezellige cafés zorgen voor volop vermaak tijdens je vakantie. Deze levendige badplaats op Malta ligt enkele kilometers ten westen van de stad Valetta. In de baai van Sliema vertrekken regelmatig cruises, rondvaarten en veerboten naar Valletta. Verder worden er ook boottochten georganiseerd naar de Blue Lagoon bij het eiland Comino.

Wat te doen in Sliema

Winkelliefhebbers kunnen slenteren over de wandelboulevard en shoppen in het overdekte winkelcentrum: The Point Shopping Mall. Aan de waterzijde is het goed toeven bij de diverse restaurants en cafés, waar je traditionele Maltese gerechten kunt proeven, zoals pastizzi, stuffat tal-fenek en ftira. Wanneer je door de straten van Sliema wandelt zal je ook indrukwekkende street art tegenkomen waardoor je je ogen zal uitkijken.

Ontdek de omgeving van Sliema

Vanuit Sliema breng je eenvoudig een bezoek aan nabij gelegen steden als St. Julians en Valetta. Een absolute aanrader is een boottocht naar de Blue Lagoon, een kleine zwembaai met helderblauw zeewater gelegen tussen het eiland Gozo en Malta.

Kortom: denk voor een ideale ontspannen vakantie met je partner óf het hele gezin eens aan de badplaats Sliema!