Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Malta ×
    • Malta ×
    • Bugibba ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vroeger was Bugibba een authentiek vissersdorpje op het eiland Malta, maar tegenwoordig behoort het samen met Qawra tot de meest favoriete vakantieplekken op Malta. De plaats is direct aan zee gelegen en beschikt over een fijn strand, waar je perfect kunt genieten van de vele zonuren. Bugibba is gelegen naast Qawra en een gezellige boulevard verbindt de plaatsen met elkaar. In de avond is het met name op de boulevard erg sfeervol. Tot in de late uurtjes kan je hier heerlijk op de terrassen genieten van een lekkere cocktail. Duik vervolgens het bruisende nachtleven in aan Bay Square met een enorme keuze aan bars, clubs en restaurants. Voor een levendige vakantie op Malta, zit je hier helemaal goed!

Lees meer

Populaire vakanties Bugibba

Vakantie Bugibba

Bugibba is een plaats op het eiland Malta en ligt op ongeveer 15 km van de hoofdstad Valletta. De belangrijkste weg langs de kust van Bugibba loopt van Salina Bay tot aan St. Paul’s Bay. De kustlijn is voornamelijk rotsachtig en word afgewisseld met mooie stranden. 

Het strand van Bugibba

Perched Beach is het populaire, kunstmatig aangelegde strand. Dit strand is een schilderachtige strook van wit zand met uitzicht over de Mistra Bay en de Islands of St. Paul. Het is hier heerlijk toeven in de zon op dit mooie strand. Kom op tijd want dit strand ligt snel vol. Op korte afstand van Bugibba vind je ook mooie afgelegen stranden omgeven door paradijselijke palmbomen zoals Mellieha, Paradise Beach en Golden Bay.

Duiken tijdens je vakantie in Bugibba

Verspreid over de stad vind je ook verschillende duikcentra. Je kan zelfs mee met een snorkel- of duikexcursie onder begeleiding. Er zijn excursies voor beginners en gevorderde duikers en die nemen je mee naar prachtige duiklocaties rondom de eilanden. Wist je dat Malta één van de mooiste blauwe wateren van de wereld heeft? Perfect dus voor een onvergetelijke duikvakantie.

Trek je flippers aan en geniet van de waanzinnige onderwaterwereld van Malta. Als je altijd al je duikbrevet wilde halen is dit je kans om je duikbrevet te halen in de waanzinnige glasheldere Middellandse Zee.

Wat te doen in Bugibba

In de zomer kun je in Bugibba heerlijk genieten van lange, zonnige dagen en in de winter van heerlijke milde temperaturen. De stad is compact en daardoor kun je de stad ook eenvoudig te voet verkennen. Ook beschikt Bugibba over goede busverbindingen om andere plaatsen te bezoeken op het eiland of huur een auto en ontdek de rest van het eiland.

En wil je cultuur snuiven dan bevindt zich in het centrum van de stad nog de ruïne van een tempel, een prehistorisch monument. Deze Bugibba tempel is een van de oudste vrijstaande bouwwerken op aarde en ligt nu tegenwoordig op het terrein van een hotel.

Ook enthousiast geworden naar deze heerlijke plek op Malta? Bekijk dan snel het aanbod aan hotels en appartementen in Bugibba. En wie weet vlieg jij komende zomer wel met ons mee?