Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Malta ×
    • Malta ×
    • Mellieha ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Beleef jouw zonvakantie op het eiland Malta om het charmante Mellieha te ontdekken. Of je nu van een ontspannen vakantie houdt, of een échte avonturier bent, in Mellieha kan het allemaal! Geniet aan het grootste zandstrand Mellieha Bay óf bewonder de Church of Our Lady of Victory op het kerkplein. Daarnaast is een dagtripje naar Popeye Village ook zéker de moeite waard. Dit pretpark was voorheen een filmset, waar je nu heerlijk kunt zwemmen in een van de zwembaden of een duik in de zee kunt nemen. Wanneer je een liefhebber van geschiedenis bent, zijn de schuilkelders een echte must-do. Eilandbewoners schuilden tijdens de Tweede Wereldoorlog in deze twaalf meter diepe tunnels. Dit is toch indrukwekkend? Kortom: in Mellieha is er voor ieder wat wils!

Lees meer

Populaire vakanties Mellieha

Mellieha: een populair vakantieoord

Mellieha is één van de meest bekende badplaatsen van Malta. Het ligt uitzonderlijk mooi op twee rotsen, van elkaar gescheiden door een imposante kloof. Het gezellige centrum heeft tal van leuke winkels, restaurants en bars. Hier tref je het langste zandstrand van het eiland aan. Zeker in het weekend komen hier dan ook vele lokale families zonnebaden.

Bezienswaardigheden Mellieha

Mellieha Bay is één van de weinige baaien met een zandstrand die Malta rijk is. Het strand bestaat uit fijn zand en kristalhelder water. Het aanbod aan recreatieve en sportactiviteiten in Mellieha Bay is erg divers en daarmee is Mellieha ook een zeer ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen.

In de omgeving bevindt zich het eerste natuurpark van Malta, de biotoop 'Il Ghadira', waar diverse excursies worden aangeboden. Vergeet ook niet een bezoek aan de historische schuilkelder en de parochiekerk. Vanuit Mellieha kan je vanwege de goede busverbindingen eenvoudig de rest van het eiland verkennen. Ook is het maar een kwartiertje rijden naar de haven vanwaar de ferry naar Gozo vertrekt.