Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Malta ×
    • Malta ×
    • Mellieha ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Mellieha? Last minute Mellieha en all inclusive Mellieha vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Mellieha van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Mellieha te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Mellieha is een van de populairste badplaatsen in het noordwesten van het eiland Malta.

Lees meer

Populaire vakanties Mellieha

Mellieha - een populair vakantieoord

Mellieha is één van de meest bekende badplaatsen van Malta. Het ligt uitzonderlijk mooi op twee rotsen, van elkaar gescheiden door een imposante kloof. Het gezellige centrum heeft tal van leuke winkels, restaurants en bars. Hier tref je het langste zandstrand van het eiland aan. Zeker in het weekend komen hier dan ook vele lokale families zonnebaden.

Bezienswaardigheden Mellieha

Mellieha Bay is één van de weinige baaien met een zandstrand die Malta rijk is. Het strand bestaat uit fijn zand en kristalhelder water. Het aanbod aan recreatieve en sportactiviteiten in Mellieha Bay is erg divers en daarmee is Mellieha ook een zeer ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen.

In de omgeving bevindt zich het eerste natuurpark van Malta, de biotoop 'Il Ghadira', waar diverse excursies worden aangeboden. Vergeet ook niet een bezoek aan de historische schuilkelder en de parochiekerk. Vanuit Mellieha kan je vanwege de goede busverbindingen eenvoudig de rest van het eiland verkennen. Ook is het maar een kwartiertje rijden naar de haven vanwaar de ferry naar Gozo vertrekt.