Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Malta ×
    • Malta ×
    • St. julians ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie St. julians

Op zoek naar een goedkope vakantie St. Julians? Last minute St. Julians en all inclusive St. Julians vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in St. Julians van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie St. Julians te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! St. Julians is één van de belangrijkste badplaatsen op eiland en dwergstaat Malta?sort=2">Malta.

Lees meer

Populaire vakanties St. julians

St. Julians - Stadje met verschillende baaien

San Giljan staat vooral bekend onder zijn Engelse naam St. Julians. Rond het haventje van St. Julians ligt een levendig dorp met veel gezellige restaurants en winkeltjes. Uniek aan deze plaats is dat het gelegen is aan verschillende baaien.

 

De wijk Pacevilla is erg populair onder jongeren vanwege het bruisende uitgaansleven, hier vind je namelijk talloze bars en discotheken. Daarnaast zijn er prima restaurants en is er zelfs een casino aanwezig. Liefhebbers van strand zijn hier op de verkeerde plek, zonnen doe je hier namelijk op betonnen platen. Maar in de buurt van het aangrenzende Sliema (boulevardwandeling van 3 kilometer) vind je wel enkele kiezelstranden.