Last Minute Ibiza

Ibiza's stranden en relaxte sfeer werden voor het eerst ontdekt door hippies tijdens de flowerpowertijd in de jaren '60 van de vorige eeuw. Elk jaar bezoeken miljoenen feestvierders de ongerepte en zonovergoten stranden van La Isla Blanca, het witte eiland. Hoewel Ibiza bekend staat als feesteiland, zijn grote delen van het eiland geregistreerd als Unesco Werelderfgoed.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Maak een natuurreis door de ongerepte schoonheid

Ibiza behoort tot de eilandengroep Balearen en is een eiland van extremen. Het landschap is ruw en rotsachtig en kent weinig regenval. Ongeveer de helft van het eiland is bedekt met een dicht bosgebied, vooral het vrijwel ongerepte noordoosten. Ontdek hier het natuurschoon, iets wat je niet direct associeert met Ibiza.

Feest- of gezinsvakantie?

Ibiza is bekend van de dance muziek en thuisbasis van 's werelds beroemdste clubs & cafés. De meeste clubs bevinden zich in Ibiza-stad, Playa d'en Bossa en San Antonio, waaronder 's wereld grootste club Privilege met een capaciteit van 10.000 man!

Weg van de toeristische strip kun je nog steeds het oude Ibiza ontdekken. Rijd bijvoorbeeld met je huurauto naar het noordoosten van Ibiza en ontsnap aan de drukte. Ga hier wandelen in de bossen en langs de rustige stranden. Een vakantiebestemming als Santa Eulalia del Río of een van de kleine badplaatsen in het noordoosten zijn ideaal voor een gezinsvakantie in Spanje.

Jouw last minute Ibiza boek je voordelig bij Prijsvrij.nl

Een last minute vakantie naar Ibiza betekent zonnig feesten. Geniet maximaal van een zonvakantie aan deze witte stranden. Bekijk ons ruime aanbod aan hotels en resorts. Boek direct jouw last minute voor de beste prijs en zónder boekingskosten!