Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Cala Llonga ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cala Llonga

Aan de oostkant van het Spaanse eiland Ibiza ligt op nog geen tien minuten van Ibiza stad, het prachtige Cala Llonga. Deze gezellige badplaats ligt tussen de heuvels aan een diepe baai met een mooi breed zandstrand. Cala Llonga is een stadje waar je tijdens je vakantie het ware Ibiza gevoel kunt ervaren zonder de drukke uitgaansscene die je bijvoorbeeld in Ibiza stad vindt. Geniet samen met je partner of je gezin van het prachtige uitzicht over de met pijnbomen begroeide heuvels en neem een verkoelende duik in het helder blauwe water. Om de baai heen vind je een aantal comfortabele hotels die een prachtig uitzicht over de baai en het strand bieden. Zie jij jezelf al op het strand liggen? Bekijk snel onze hotels!

Lees meer

Populaire vakanties Cala Llonga

Het strand van Cala Llonga

Het brede zandstrand van Cala Llonga ligt beschut tussen twee heuvels waardoor er weinig wind staat en de zee er lekker rustig is. Als je heel vroeg een plekje zoekt kun je hier heel mooi de zonsopgang bekijken. Verder wordt de zee heel langzaam dieper en dat maakt het strand van Cala Llonga uitermate geschikt voor een vakantie met jonge kinderen. Alle faciliteiten zoals parasols, ligbedjes en douches zijn aanwezig en er zijn ook verschillende strandtentjes om je van een lekker koud drankje te voorzien.

Activiteiten in Cala Llonga

Ibiza staat bekend om zijn hippiecultuur en in Cala Llonga vind je één van de leukste hippiemarkten van het eiland. Als één van de weinige hippiemarkten is die van Cala Llonga in de avond geopend. Je kunt hier van mei tot en met oktober van 18:00 tot 00:00 terecht. Slenter eindeloos langs de luchtige kleding, mooie sieraden en kunstvoorwerpen en let er op dat alles wat je koopt nog wel in je koffer past! Wil je tijdens je vakantie in Cala Llonga meer van Ibiza ontdekken? Pak dan de ferryboot voor een dagje Ibiza stad of het culturele centrum van het eiland, Santa Eulalia.

Uitgaan vanuit Cala Llonga

In Cala Llonga zelf zijn een aantal leuke bars en clubs te vinden maar het echte uitgaansleven vind je in Ibiza stad. Er rijden de hele nacht bussen heen en weer tussen Cala Llonga en Ibiza stad dus je bent altijd verzekerd van een goede verbinding tussen deze relaxte oase en de mooie grote clubs in de hoofdstad. Ga bijvoorbeeld naar het wereldberoemde Pacha of dans tot in de vroege ochtend op de beats van de bekendste dj’s ter wereld in Amnesia.