Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • San Antonio ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie San Antonio

Aan de westkust van Ibiza ligt de badplaats San Antonio. Deze stad wordt vaak als één van de meest gezellige plaatsen van Ibiza omschreven. De omgeving rondom deze stad beschikt over tal van parelwitte zandstranden grenzend aan een azuurblauwe zee. De zon gaat onder aan deze kant van het eiland, je zult hier dus meerdere prachtige zonsondergangen ervaren! De grootste trekpleister van San Antonio, of Sant Antoni zoals het ook wordt genoemd, is de jachthaven. Deze haven heeft een grote rol in het verleden van de stad gespeeld. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. In San Antonio wissel je stranddagen af met interessante bezienswaardigheden. Je avonden kom je door in een van de vele cafés. Dat wordt genieten tijdens een vakantie op het hippie-eiland!

Lees meer

Populaire vakanties San Antonio

San Antonio - Leuke stad met bruisend nachtleven

San Antonio is één van de populairste vakantiebestemmingen onder Europese toeristen wegens zijn overweldigende baai en spectaculaire zonsondergangen over de kustlijn van Ses Variades. Een eeuw geleden leefden de inwoners van deze stad enkel van de landbouw, visserij en oude tradities. Het groeiende toerisme heeft dit totaal doen veranderen.

Wat is er te doen in San Antonio? 

Wie nu San Antonio bezoekt heeft keuze uit veel verschillende hotels, hostels en appartementen. Deze stad is langzaam veranderd in een plek waar veel informatiepunten zijn, waar je goed kunt winkelen en 's avonds een drankje kunt drinken in een van de leuke cafés en bars. Als je geluk hebt kan je genieten van openluchtconcerten. Buiten het centrum bevindt zich Cueva de ses Fontanelles, een grot wat een collectie van prehistorische tekeningen verborgen houdt. Een ander interessante plaats is de ondergrondse kerk Capilla de Santa Agnès, waar vele wonderen zijn gebeurt. Ontdek het met eigen ogen. In Cap Blanc Aquarium kun je een kijkje nemen in het schitterende onderwaterleven van Sant Antoni de Portmany.

Strand en natuur in San Antonio 

Deze plaats heeft tevens een rijk landschap waar natuurliefhebbers diverse routes kunnen wandelen en genieten van de mooie uitzichten op de stranden, kliffen en de adembenemende oceaan. Ontdek de omgeving van San Antonio met de fiets, scooter of auto en word verrast door adembenemende gebieden. Of geniet last minute van de Spaanse zon op het mooiste strand Cala Salada. Beleef de perfecte vakantiebestemming San Antonio met eigen ogen.