Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Spanje ×
  • Ibiza ×
  • Ibiza-Stad ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Ibiza-Stad

Ibiza-stad is een heerlijke vakantiebestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een goede combinatie van cultuur, strand en uitgaan. Ibiza heeft natuurlijk een hoog party-gehalte maar tijdens een verblijf in Ibiza-stad krijg je een hele andere kant van het eiland te zien. Ontdek de rijke geschiedenis van Spanje en bijzondere highlights in deze charmante havenstad. Bewonder de unieke architectuur boordevol historische bezienswaardigheden, karakteristieke straatjes en gezellige terrasjes. Wandel door de stadspoort in D'alt Vila en eindig bij het Castell Amudaina voor een spectaculair uitzicht over de haven van Ibiza-stad. Of je nu wilt winkelen, uitgaan of gewoon lekker wilt genieten... In Ibiza-stad kan je alle kanten op!

Lees meer

Populaire vakanties Ibiza-Stad

Ibiza-stad: vakantie voor iedereen

Ibiza-stad, ook wel Eivissa genoemd, is de hoofdstad van het eiland Ibiza. De voertaal op het eiland is Catalaans en daarom wordt Ibiza-stad op het eiland zelf vooral Eivissa genoemd (de Catalaanse variant voor Ibiza). Ibiza-stad is een prachtige stad die voor vele reizigers een perfecte vakantie kan bieden. Zowel feestgangers als cultuurliefhebbers zullen de ideale vakantie kunnen vinden in deze levendige stad.

Bezienswaardigheden in Ibiza-stad

De hoofdstad van Ibiza heeft talrijke herinneringen aan zijn verleden weten te behouden. De tegen een heuvel aan zee gebouwde stad werd 650 jaar voor Christus gesticht door de Carthagers. De witte huisjes uit de volksbuurt Sa Penya, de vestingmuren uit de 16e eeuw die D'Alt Vila omsluiten en de kathedraal vormen de meest bijzondere blikvangers van deze vrolijke havenplaats. De hoofdstad biedt verder een unieke architectuur, die erg interessant is om te bewonderen.

Wat te doen in Ibiza-stad

Dichtbij de haven vind je de Paseo Vara de Rey, het levendige centrum van Ibiza dat naar de haven leidt. 's Avonds is het gezellig druk in de smalle steegjes en leuke straatjes, en is er veel leven en animatie op straat. Je kunt er heerlijk van de avond en nacht genieten op de vele terrasjes en in de bars. Hiermee is de stad ook zeker voor de feestganger een ideale plek om op feestvakantie te gaan. La Marina is één grote winkelstraat met shops, boetieks, kunstgalerijen, bars en restaurants. La Marina heeft ondanks dat niets van zijn charme verloren.

Blog

 • Foto
  Kies voor het hippe Ibiza-Stad
  04 oktober 2021

  In dit artikel delen we de leukste tips voor Ibiza-Stad met je. De hoofdstad van het eiland wordt nog wel eens overgeslagen door vakantiegangers, maar er zijn meer dan genoeg leuke dingen te doen in Ibiza-Stad. Ga je mee?

  Kies voor Ibiza-Stad