JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Waar naartoe op examenreis? De leukste bestemmingen!

Waar naartoe op examenreis? De leukste bestemmingen!

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 12-09-2023

Stel je voor: je hebt je examens achter de rug, de zomervakantie is nog nooit zo vroeg in het jaar begonnen en je hebt alle tijd om lekker bij te komen van een zwaar jaar op school. Dat betekent: tijd voor een examenreis! Lekker met je vrienden de club in, chillen op het strand en school even helemaal vergeten. We kennen natuurlijk allemaal de bekende examenreis bestemmingen als Chersonissos, Sunny Beach en Salou. Maar ben jij op zoek naar een wat originelere bestemming voor jouw examenreis? Dan zit je hier goed, want wij hebben de leukste bestemmingen voor je bij elkaar gezet. Kies jouw favoriet en beloon jouw harde werk op school met een heerlijke vakantie!

Vergeet school op Kos

Onze eerste bestemming is het Griekse eiland Kos. Hier vlieg je in zo’n 3,5 uur rechtstreeks naartoe vanuit Amsterdam en heeft alles waar jij behoefte aan hebt na een zware examenperiode. Het levendige Kos-Stad stikt van de leuke bars en discotheken waar je tot diep in de nacht lekker los kunt gaan. Overdag chill je bij het zwembad of aan het heerlijke zandstrand. Mocht je nog wat energie over hebben na een nachtje partyen, dan kun je lekker door het centrum slenteren of vette activiteiten in de buurt doen (zoals een boottocht of snorkeltour).

Hoteltip: Astron***


Zandstrand van Kos

Feest in Marmaris

Een andere toffe bestemming voor jouw examenreis is Marmaris. Deze levendige stad ligt in het zuidwesten van Turkije en is door de ligging in een baai perfect om van het heerlijke weer te genieten. Hier komen jongeren vanuit heel Europa naartoe om lekker te feesten na een zwaar schooljaar, dus een perfecte bestemming om nieuwe leuke mensen te leren kennen. Naast clubs en bars vind je net buiten de stad ook een heel vet waterpark waar de kater al snel plaatsmaakt voor een lekkere dosis adrenaline.

Hoteltip: Elegance International*****


Strand in Marmaris

Dans tot de zon opkomt op Gran Canaria

Combineer het heerlijke Spaanse eilandleven met het vergeten van jouw examenspanning en ga voor Gran Canaria. Hier weten ze wel hoe je een feestje moet maken, en omdat dit een populaire bestemming van examenreizen is, is het hier ook vroeg in het seizoen superleuk met feestende jongeren. Ga bijvoorbeeld voor Playa del Inglés, een levendige stad in het zuiden van het eiland waar iedere seconde van de dag wel iets te beleven valt. Kater te pakken? Geen probleem, een heerlijk strand om hem eruit te slapen. Energie over? Boek dan voor een supertoffe quadtour in het binnenland of ga parasailen!

Hoteltip: Bull Eugenia Victoria en Spa***


Anfi Beach in Gran Canaria


Na je examens nadenken over de studie die je wilt gaan doen? No way, niet vóór je lekker op examenreis bent geweest. Met onze jongerenbestemmingen stel je jouw perfecte reis samen, dus bye bye school en hallo vakantie!


Boek nu je excursie